TOPlist

Ohebný Samsung ještě ani není v prodeji a komunita vymýšlí, jak by měla vypadat druhá generace

samsung galaxy fold 2 concept 3

Ačkoli éra ohebných telefonů teprve začíná a velcí výrobci jako Samsung a Huawei teprve opatrně našlapují okolo tohoto nového trendu, tvůrci fanouškovských konceptů jsou nicméně čilejší než obvykle. I když Samsung Galaxy Fold byl představen teprve minulý měsíc a do prodeje se ještě dostat nestihl, na YouTubeovém kanálu Concept Creators se už nyní objevila spekulovaná podoba jeho nástupce.

Koncept Samsungu Galaxy Fold 2 řeší všechny neduhy, kterými trpí první generace skládacího telefonu z korejského poloostrova. Vnější displej, který slouží k ovládání telefonu v zavřeném stavu, se dočkal nárůstu úhlopříčky, jehož velikost spousta lidí kritizuje. Fanoušci také věří v návrat S Penu, který nezapomněli zakomponovat do těla stroje.

samsung galaxy fold 2 concept 2

Snad Samsung vyslyší přání fanoušků

Návrhy ve fanouškovském videu nepůsobí vůbec nereálně, právě naopak. Dříve či později se zabudování minimálně některých navrhovaných změn a vylepšení můžeme dočkat, nicméně bude vhodné vyčkat, s čím přijde konkurence v podobě Applu. Jablečná společnost už nejednou dokázala, že její nápady umí změnit celý trh, takže není vyloučeno, že koncept ohebných telefonů bude muset být ještě přepracován.

Utratili byste 1 500 usd za tento koncept? Dejte vědět do komentářů :-)

Autor článku Michael Chrobok
Michael Chrobok
Zástupce šéfredaktora, fotograf, hráč. Baví mě baseball, F1, urbanismus, filmy Wese Andersona, moderní umění a rozličné fantasy/sci-fi světy. Nepohrdnu dobrým jídlem, zajímavou knihou či výletem do neznáma.

Kapitoly článku