TOPlist

Modrá už není dobrá? Facebook testuje nový vzhled aplikace

Facebook testuje nový vzhled mobilní aplikace pro Android. Svědčí o tom i nově zveřejněné screenshoty, ve kterých zmizela charakteristická horní lišta v modré barvě. Novému designu tak dominuje bílá a celkově působí čistějším dojmem, navíc barevně lépe sedí k Facebook Messengeru.

Facebook nyní tento vzhled testuje na určitém vzorku uživatelů a vyhodnocuje, jak jsou s ním spokojeni. Pokud se nový grafický kabátek osvědčí, dočkají se aktualizace postupně všichni uživatelé Android aplikace.

Pokud vás napadlo, že byste si chtěli novou verzi vyzkoušet například díky stažení nejnovějšího instalačního APK souboru aplikace Facebook, pak vás příliš nepotěšíme. Sociální síť tuto změnu řeší přímo na straně serveru a ze strany uživatele ji nelze nijak ovlivnit.

Autor článku Roman Hálek
Roman Hálek
Technologie 21. století mě inspirují a neustále popohání vpřed. Rád o nich píši a ještě radši je všechny zkouším. A pokud zrovna nesedím u klávesnice, s nadšením běhám, nebo se proháním na kole, a s nepatrně menším nadšením dálkově studuji vysokou školu.

Kapitoly článku