If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pondělí, 11. března

Zbytečná krabicovka Naruto, trofeje Sekiro, propouštění ve Valve, ranked mód Fortnite..

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- K čemu vlastně bude v Evropě krabicovka Naruto Shippuden: Ultimate Ninja STORM Trilogy pro Switch za 80 dolarů (15. března), když uvnitř jsou jen tři kódy k downloadu her? Důvodem je, že kvůli mnoha jazykovým verzím se 18GB hra nevejde na cartridge Switch.

- Epic chce v dotazníku zpětnou vazbu týkající se matchmakingového systému založeného na schopnostech hráčů ve Fortnite, což naznačuje, že se asi chystá nějaký takový ranked mód.

- Sekiro: Shadows Die Twice umožní získat celkem 34 trofejí, z toho 1 platinovou, 4 zlaté, 11 stříbrných a 18 bronzových, vyplynulo z úniku.

- Soudě dle toho, že se v Battlefield 5 někomu náhle objevil Battle Royale mód jako denní mise v dashboardu, může být příchod updatu Firestorm na spadnutí, dosud se šeptalo o startu na přelomu března a dubna.

- Valve propouštěli, což je u nich dost nezvyklé. Postihlo to 13 lidí, z nichž někteří se specializovali na virtuální realitu. Valve řekli, že se takové věci v byznysu prostě dějí, nejedná se o nějakou změnu ve fungování firmy, ani to nemá souviset s nějakým omezováním vývoje hardwaru.

- Cities Skylines slaví čtvrté narozeniny soutěží a obsahem zdarma. Hry se už na všech platformách prodalo 6 milionů kusů a lidé v ní postavili 39 milionů měst.

- Borderlands 2 VR díky updatu nově podporují ovladač Aim Controller, oznámil Gearbox.

- Šéf americké pobočky vydavatele se po úspěchu Devil May Cry 5 nechal slyšet: "Capcom je zpět".

- Cenná data Media Create o prodejnosti produktů v Japonsku, Jižní Koreji a na Tchajwanu už nebudou dále zdarma, firmy za ně platí 20 tisíc dolarů ročně, aby dokázaly předpovědět trendy.

- Nvidia příští měsíc oficiálně ukončí podporu produktů 3D Vision v ovladačích.

- Streets of Rage 4 se poprvé v hratelné podobě představí na PAX East v Bostonu koncem března.

- Ani EA neuspořádají před veletrhem E3 2019 tradiční tiskovou konferenci, namísto ní prý chtějí méně mluvit a více hrát, takže dva dny (8. - 9. června) budou plné streamování z hraní a rozhovorů s vývojáři či členy komunity.

- Ohlédnutí za vývojem a postupným odhalováním Cyberpunk 2077 od CD Projektu Red:

Cover image for YouTube videoCreating Cyberpunk 2077 | PS4

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments