Hlavní obsah
Článek

Minulý týden fanoušky kultovního seriálu Beverly Hills 90210 šokovala zpráva o smrti Luka Perryho (†52). Nyní na onen svět odešel herec Jed Allan (†84), který hrál tátu Steva Sanderse v podání Iana Zieringa.

V den, kdy byla zveřejněna informace o návratu seriálu na televizní obrazovky, Luke Perry prodělal mrtvici, z níž se bohužel neprobral a 4. března zemřel. Jeho smrt nejvíce zasáhla představitele Steva, který měl k parťákovi Dylanovi blízko i po skončení natáčení seriálu. Těšil se, že se spolu opět objeví před kamerou, ale k tomu bohužel nedošlo.

V těžkém období teď přišla další rána. Ian Ziering přišel i o svého seriálového tátu. „Je to smutné, když ztratíte dalšího kolegu z Beverly Hills 90210. Bylo mi ctí spolupracovat s Jedem Allanem v letech 1994 - 1999. Hrál Rushe Sanderse, Stevova tátu. Skvělý parťák na place. Bude mi chybět,“ napsal herec na Instagramu ke společné fotce s mužem, který hrál jeho otce.

Jed Allan si zahrál v 18 dílech seriálu Beverly Hills 90210. Diváci jej znají také ze soap oper Santa Barbara či Tak jde čas.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám