Z Mostu neprojedete pod Hněvínem na Chomutov. Musíte kolem chemičky
Doprava pod mostem, který se musí zbourat, je již uzavřena. Musíte po objížďce přes Záluží. Foto: Oldřich Hájek
Chomutov

Most - Silničáři pravděpodobně ještě během pondělka kompletně změní provoz na silnici spojující Most, Litvínov a na silnici spojující Most a Chomutov. Mohou za to práce na demolici silničního mostu pod Hněvínem.

Skončí tak objízdná trasa z Litvínova do Mostu přes Komořany. Nově bude doprava svedena do jednoho jízdního pásu, a to od sídliště Železničářů po nájezd do Mostu u muzea. V opačném směru, z Mostu směrem do Litvínova, je nově zapotřebí počítat ve stejném úseku s protijedoucími vozidly, zákazem předjíždění a sníženou rychlostí. Jízdní pruhy jsou odděleny přenosnými sloupky.

Nově se nedostanete po silnici I/13 do Chomutova. Pod Hněvínem musíte pokračovat ve směru na Litvínov po silnici I/27, v Záluží odbočit na Komořany a tudy dále pokračovat po silnici I/13.

Kdy začnou změnit platit? Nejspíš už během pondělního odpoledne. Dopravní informace Ředitelství silnic a dálnic o zobousměrnění provozu pod Hněvínem a zákazu odbočení na Chomutov hovoří již od rána. Redakce tuto trasu projela a po třinácté hodině ještě nebylo možno vjet do zobousměrněné komunikace ve směru do Mostu od Litvínova. Dopravu přechodně vracela zpět k Litvínovu policie.

Silnice na Chomutov pod opravovaným mostem již uzavřená je, doprava je vedena po objížďce.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru