VIDEO: Boj o život kamerou strážníka. Takhle zachraňovali obyčejní lidé i profesionálové život řidiči, který zkolaboval
Na záchraně muže se podílelo hned několik lidí. Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov - Chomutovská městská policie informovala o mimořádné záchranné akci, na které se podílelo hned několik lidí. Zachraňovali život řidiči, který zkolaboval za volantem a způsobil dopravní nehodu.

Motoristu nejspíš postihlo srdeční selhání a narazil do jiného vozu. Žena, která jela v nabouraném autě, měla naštěstí zdravotnické vzdělání a okamžitě začala s resuscitací bezvládného muže. Další žena zajišťovala komunikaci se zdravotníky. A všichni včetně spolujezdců začali bojovat o řidičů život.

V tu chvíli se zrovna na inkriminovaném místě nacházel jeden ze strážníků, který tady prováděl kontrolní činnost. Okamžitě přispěchal také on na pomoc a vystřídal ženu u srdeční masáže. Pomoc nabídl i státní policista v civilu, který byl též náhodou na místě.

Všichni tito lidé napnuli veškeré síly, aby muže přivedli opět k vědomí, což se i několikrát během oživování povedlo. Na místo se záhy sjeli také strážníci a samozřejmě dorazila i sanitka. Záchranáři si okamžitě převzali muže do své péče. Ten v sanitce už začal komunikovat a zdál se být stabilizovaný.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru