Marcel Vašinka načetl audioknihu Obrana před Babišem

Audiotéka.cz vydává audioknihu Obrana před Babišem

Audiotéka.cz vydává audioknihu Obrana před Babišem

Marcel Vašinka

Audiotéka.cz vydává audioknihu Obrana před Babišem, kterou sepsala Johana Hovorková formou rozhovoru s novinářem Pavlem Šafrem. Audioknihu načetli Marcel Vašinka a Klára Sochorová.

Pavel Šafr, šéfredaktor novinových a časopiseckých titulů, v audioknize představuje svůj pohled na obranu demokratických poměrů před autoritáři a jmenovitě před současným premiérem České republiky Andrejem Babišem. Interpretace se zhostil Marcel Vašinka, který nabídku načítání audioknihy přijal okamžitě. "Protože za pravdu, svobodu a demokracii musíme stále bojovat. Ne se zbraní v ruce, ale srdcem a rozumem," vysvětlil své důvody.

V audioknize Pavel Šafr líčí dění v médiích od sametové revoluce a také zásadní zlom v roce 2013, kdy Andrej Babiš koupil vydavatelství Mafra, s ním nejsilnější noviny v zemi a mediální vliv. Audiokniha tak vypráví o složité cestě polistopadové politiky a především českých médií - od snahy vybudovat demokratickou a svobodnou společnost až po současnost, kde se zdá, že všechno, co se po pádu komunismu podařilo vybudovat, zase ztrácíme.

"Kniha se mi četla obtížně, neboť jsem byl při čtení velice rozrušený, ale zároveň jsem se nesmírně těšil, protože za každou větou v této knize bych se podepsal. Připomíná nám, jak snadno lze zapomenout na čest, hrdost a morální hodnoty. A že politika současného prezidenta a premiéra zavání sedmistupňovým pivem v hospodě páté cenové skupiny," popisuje své pocity z proběhlého natáčení Marcel Vašinka.

Poslechněte si kapitolu zdarma, ZDE.

Audiokniha je k dostání na Audiotéka.cz: za cenu 249,- Kč.

O Audiotéce:

Audiotéka je největší distributor audioknih v České republice a poskytovatel stejnojmenné mobilní aplikace. Svým uživatelům nabízí audioknihy vlastní produkce a dalších 180 vydavatelů. V nabídce má více než 4 500 titulů nejrůznějších literárních žánrů, audio verze populárních časopisů. Na českém trhu je Audiotéka již osmým rokem.

Marketing:

Veronika Horská,

veronika.horska@audioteka.cz, (+420) 775 645 960

www.audioteka.cz

Klíčová slova ČR-literatura-Vašinka

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Kultura

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.