Vítr porazil semafor. Křižovatka u Billy bude bez “světel” několik týdnů
Poražený semafor ve Zborovské ulici.
Chomutov

Chomutov - Více než měsíc se budou muset motoristé v Chomutově na křižovatce v centru města u Billy spoléhat jen na své znalosti pravidel silničního provozu. Silný vítr, který se Chomutovskem prohnal z neděle na pondělí, totiž ve Zborovské ulici porazil semafor. Křižovatka tak zůstane několik týdnů bez “světel”.

Větrná smršť zničila semafor pro automobily a zároveň i chodce. Výroba nového stožáru podle prvních informací potrvá zhruba 3 až 4 týdny. Jedná se o totiž o atypický stožár, který není nikde skladem. Semafory tak budou mimo provoz zřejmě více než měsíc. Dopravní značení, podle kterého se budou muset řidiči teď nějaký čas řídit, zůstalo na křižovatce zachováno.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru