Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Ohromný zvrat v životě! Monika Štiková je volná a ke všemu svolná

Ohromný zvrat v životě! Monika Štiková je volná a ke všemu svolná
Zdroj: Instagram
+ Dalších 36 fotografií
Rozvod
A je to tady! Manželství Moniky Štikové (46) a jejího už bývalého muže Michala Štiky (48) bylo rozvedeno! Oba bujaře slaví a cítí ohromnou úlevu. Jejich rozvod trval totiž téměř rok, než bylo jejich manželství oficiálně ukončeno.

Monika se šťastnou zprávou pochlubila na svém Instagramu, když uvedla, že Michal ani jeho právník k soudu nedorazili a manželství bylo ukončeno v jejich nepřítomnosti. "Konečně rozvedená. Štika je a pojede svůj nesolidní život dál. K soudu nepřišel on ani jeho právník. Asi mu nezaplatil," sdělila světu novinku ze svého života šťastná Monika," která aktuálně žije v Německu po boku svého mladého kolouška, se kterým plánuje dítě

"Dozvídám se to od vás. Já poslal za sebe právníka a ani k soudu nešel. Tak to je super zpráva. Tak to jdeme s Barčou oslavit," řekl k rozvodu Michal Štika, který stejně jako jeho exmanželka se pustí do bouřlivých oslav se svou přítelkyní Bárou.

Rozvod trval téměř rok. Už v loňském roce se oba exmanželé dušovali, že bude manželství ukončeno do konce roku 2018. Nakonec se tak stalo až letos.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy