IKEA stahuje z prodeje jemné pěnové cukroví

IKEA stahuje z prodeje jemné pěnové cukroví SÖTSAK SKUMTOPP kvůli nejasnému označení mléka jako alergenu ve složení výrobku.

Bezpečnost potravin je pro IKEA na prvním místě. Proto všechny zákazníky upozorňujeme, že se tato informace týká všech cukrovinek SÖTSAK SKUMTOPP, které mají minimální trvanlivost mezi 12. březnem 2019 a 18. dubnem 2019. Zákazníky, kteří mají alergii nebo trpí intolerancí na mléko a jeho složky, vyzýváme, aby SÖTSAK SKUMTOPP přinesli do nejbližšího obchodního domu IKEA. Peníze jim vrátíme v plné výši.

Chceme, aby si naši zákazníci byli jistí, že potraviny, které v IKEA prodáváme, jsou bezpečné a jejich konzumace neohrožuje lidské zdraví. IKEA proto stahuje z prodeje jemné pěnové cukroví SÖTSAK SKUMTOPP (balení o váze 180 g) kvůli nejasnému označení mléka jako alergenu ve složení výrobku.

Výrobek obsahuje sušenou syrovátku, která se vyrábí z mléka. Proto tato cukrovinka může ohrozit zdraví těch, kdo mají na mléko a jeho složky alergii nebo trpí jejich intolerancí. Ačkoli sušená syrovátka je uvedena ve složení, mléko tam bohužel chybí.

Pro ty, kdo na mléko a jeho složky nemají alergii nebo intoleranci, je cukrovinka v pořádku. Zákazníky, kteří mají alergii nebo trpí intolerancí na mléko a jeho složky či se konzumace obávají, vyzýváme, aby SÖTSAK SKUMTOPP přinesli do nejbližšího obchodního domu IKEA. Peníze jim vrátíme v plné výši. Není nutné předkládat účtenku.

Omlouváme se za způsobené nepříjemnosti.

Kontakt:

Zdeňka Pecková

tisková mluvčí a PR Manager

IKEA Retail Česká republika

+420 702 194 200

zdenka.peckova@IKEA.com

www.IKEA.cz

www.facebook.com/IKEAceska?ref=stream

www.youtube.com/user/ikeaceskarepublika

Klíčová slova ČR-trh-potraviny-nábytek-IKEA

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Obchod, marketing
Potraviny, gastronomie

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.