Řepka u soudu: Za tohle by se měl stydět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Řepka u soudu: Za tohle by se měl stydět!

Místo toho, aby Řepka pomáhal matce v důchodu, pomáhá ona jemu.
Místo toho, aby Řepka pomáhal matce v důchodu, pomáhá ona jemu. (Blesk:Foto : Czech News Center / Rušinová Mária)

Kvůli neplacení alimentů se Tomáš Řepka (45) setkal u soudu s exmanželkou Vlaďkou Erbovou (37) minulé úterý, včera se pro změnu ze stejného důvodu střetl s první ženou Renatou Řepkovou (45). I té tvrdil, že nemá na placení peníze a o práci nezavadí. Vyhodili ho dokonce i z úřadu práce s tím, že nic neumí.

Zatímco Erbové Řepka dluží už jen 19 tisíc korun na alimentech, dluh pro Řepkovou na děti Veroniku (22) a Tomassa (18) se vyšplhal na 2 370 000 Kč. Zkrachovalý fotbalista se u soudu obhajoval tím, že nemůže sehnat práci, proto nemá žádné finanční prostředky.

Podotkl, že sháněl práci, kde se dá. Dělal správce, staral se o vozový park, dělal číšníka. „Asi před měsícem jsem byl na úřadě práce a bylo mi řečeno, že nemají pro mě zařazení, protože jsem skoro 30 let nevykonával praxi. Nárazově mi pomáhá matka, ale je v důchodu, takže ty částky jsou minimální,“ přiznal se sklopenou hlavou.

Veškeré peníze, které během fotbalové kariéry vydělal, utratil v obou manželstvích a zbytek mu zabavili exekutoři. U soudu také vypověděl, že momentálně není schopný splácet ani částku 5 tisíc korun měsíčně na syna Tomassa, které mu sama navrhla Řepková.

Soud byl odročen s ohledem na čekání na rozhodnutí Městského soudu v Brně, který Řepkovi snížil alimenty na 2 tisíce korun měsíčně na syna Markuse (6) od Vlaďky Erbové. Pokud Tomáš do 14. května nesplatí celý dluh, hrozí mu 1 rok vězení.

 Tomáš Řepka u soudu:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.