Po dvou pivech chtěl jen přeparkovat, ale boural. Dechová zkouška pak byla velkým překvapením!
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Kadaň - Hlídka kadaňských strážníků prováděla v uplynulých dnech ve večerních hodinách kontrolu v ulici Československé armády. Při obchůzce je zastavil muž z Radonic a upozornil je na řidiče, který byl zjevně pod vlivem alkoholu a naboural svým vozidlem jedno ze zaparkovaných aut.

Muž poté odjel do Čechovy ulice, kde zaparkoval. Strážníkům řidič řekl, že vypil jen dvě piva a pouze chtěl přeparkovat z jedné ulice do druhé. Případ si převzala Policie ČR. Dechová zkouška u něj potvrdila požití alkoholu, kterého měl v krvi 2,7 promile. O případu informovali kadaňští strážníci na svých webových stránkách.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru