TOPlist

Jak skrýt výřez fotoaparátu u Samsungu Galaxy S10?

Smartphony modelové řady Samsung Galaxy S10 jsou charakteristické výřezem v displeji, do kterého výrobce umístil selfie kamerku (v případě Galaxy S10+ rovnou dvě). Tento prvek je o poznání méně rušivý, než běžný velký výřez v displeji (notch), nicméně pokud vám toto vykrojení v zobrazovacím panelu přesto nevyhovuje, máme pro vás rychlý tip, jak jej skrýt. Počítejte ale s tím, že přijdete o část plochy displeje.

Jak skrýt výřez fotoaparátu u Samsungu Galaxy S10?

V nabídce Nastavení – Zobrazení – Aplikace na celou obrazovku, najdete položku Skrýt přední fotoaparát. Pokud ji aktivujete, vykreslovací plocha displeje se zmenší pod úroveň přední selfie kamerky, která tím přestane být viditelná.

Možnost skrytí výřezu fotoaparátu pro Galaxy S10e/S10 a S10+ najdete v nastavení displeje
Možnost skrytí výřezu fotoaparátu pro Galaxy S10e/S10 a S10+ najdete v nastavení displeje

Druhou možností, jak elegantně přítomnost výřezu zamaskovat, je použití speciální tapety. Některé jsou skutečně povedené, takže s nimi zároveň pobavíte své okolí :-)

Autor článku Roman Hálek
Roman Hálek
Technologie 21. století mě inspirují a neustále popohání vpřed. Rád o nich píši a ještě radši je všechny zkouším. A pokud zrovna nesedím u klávesnice, s nadšením běhám, nebo se proháním na kole, a s nepatrně menším nadšením dálkově studuji vysokou školu.

Kapitoly článku