Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Rozzuřený Daniel (31) srovnal se zemí 5 domů, protože mu nezaplatili: Teď půjde bručet

Rozzuřený Daniel (31) srovnal se zemí 5 domů, protože mu nezaplatili: Teď půjde bručet
Zdroj: youtube
+ Dalších 7 fotografií
Pomsta
Samozřejmě, že by se nikomu nelíbilo, kdyby nedostal peníze za odvedenou práci. Stavbaře Daniela Neagu (31) to ovšem naštvalo natolik, že musel svým zaměstnavatelům udělit cennou lekci. Nasedl do bagru a zdemoloval pět domů v hodnotě milionů. Celé to zdokumentoval a za to teď půjde bručet.

Daniel Neagu pochází z Rumunska a rozhodně si nenechá nic líbit. Pracoval na stavbě domů v Hertfordshire v Anglii a za odvedenou práci nedostal zaplaceno. Poté, co firma prodala už tři domy po 400 tisících liber (11 840 000 Kč), Daniel nedokázal pochopit, jak je možné, že nemají na vyplacení šeku na 6 tisíc liber (177 600), které společnost dlužila zaměstnanci.

Proto se dělník v srpnu loňského léta rozhodl udělit zaměstnavatelům cennou lekci, aby se tohle příště neopakovalo. Připravil si GoPro kameru, nasedl do bagru a show mohla začít. Nejprve rozbil jeden dům, pak druhý, no a už to šlo jako domečky z karet. Celkem zdemoloval pět domů a napáchal škodu za miliony! Celý průběh poctivě natáčel s věnováním pro své šéfy. "Doufám, že jste s tím spokojeni, tohle je pro vás cenná lekce, kterou jste jistě pochopili a příště budete vědět, že svým tvrdě pracujícím chlapcům máte zaplatit," popisuje při záběru na několik rozpadlých domů.

Než se vrhl na likvidující demonstraci, byl pevně rozhodnut, že to udělá, i kdyby ho to mělo dostat do potíží. A taky že se dostal do pořádného průšvihu. Za to, jak se rozhodl problém řešit, dostal u soudu čtyři roky odnětí svobody. Soudce shledal Daniela vinným, protože z nahrávky bylo jasně vidět, že to stavbař celé naplánoval a ničil domy s naprosto chladnou hlavou. Měl jasný cíl, který se mu povedlo dokonat.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy