Půvabná herečka Barbora Mottlová se vsadila se svou hereckou kolegyní Evou Decastelo – a prohrála. Nevěřila jí totiž, že i se svou zraněnou nohou odehraje všechna představení jejich divadelního souboru, a tipovala, že divácky oblíbené komedie Natěrač a Příště ho zabiju sám se budou odvolávat. Jenže Decastelo se překonala, bolavé koleno, anafylaktický šok, kolaps, nic ji nezastavilo, a tak Báře nezbylo nic jiného než se postavit k řeznickému špalku.

„Je to pravda, tak zněla sázka. To si vymyslela Eva, prý ať ukážu, že jsem holka krev a mlíko a že s tou krví umím také pěkně pracovat,“ smála se tahle příležitostná modelka, která se sekyrou v ruce vypadala poněkud komicky. Vyfasovala zástěru a odborníkem z jednoho řeznictví se nechala zasvětit do tajů řeznického řemesla.

Ten pak její snažení ocenil poklonou: „Na to, že s řezničinou nemá nic společného, je docela dobrá. Chtělo by to trochu cviku a síly, a minimálně ve filmu by si Bára řeznici mohla zahrát…“

Jenže to by vnadné Mottlové, která jinak celkem zručně opracovávala kusy hovězího a vepřového, nemohl dělat pohled na ostré nože, sekáčky a sekyrky špatně od žaludku - a také by musela být zdatnější kuchařkou! „Nebudu lhát, někdy se doma moje vaření bez zranění neobejde, ale naštěstí to nikdy nebylo nic vážného, žádné uřízlé prsty,“ přiznala sympatická Bára, která má s vařením zkušenosti před kamerou například ze seriálu Ohnivé kuře nebo ze štěku v čínském komediálním filmu Bitva kuchařů.

VIDEO: Provokatérka Bára Mottlová: Přiznala nového chlapa a nové špíčky

Video
Video se připravuje ...

Provokatérka Bára Mottlová: Přiznala nového chlapa a nové špíčky Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
50 fotografií