ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Kulatý stůl k HR Award

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy srdečně zve zástupce výzkumných organizací na kulatý stůl k HR Award. Cílem akce je zprostředkování zkušeností mezi úspěšnými žadateli o HR Award a dalšími výzkumnými organizacemi, které zahájení procesu implementace Strategie lidských zdrojů pro výzkumné pracovníky (HRS4R) zatím zvažují. Prostřednictvím této akce by ŘO OP VVV potenciálním uchazečům o HR Award rád poskytl co možná nejucelenější pohled na tuto problematiku. O své zkušenosti se podělí zástupci Mendelovy univerzity, Biologického centra a Západočeské univerzity. Dále svou účast přislíbili i reprezentanti české kanceláře EURAXESS a Technologické agentury ČR. Současně bude představena i nově vyhlášená výzva Rozvoj kapacit pro výzkum a vývoj II, která získání HR Award podporuje.

Kulatý stůl k HR Award se bude konat ve středu 27. března 2019 od 13:00 ve Zlaté místnosti MŠMT – budova Harfa Office Park. Předpokládaná doba trvání je maximálně tři hodiny.

Pevně věříme, že předání zkušeností pomůže dalším výzkumným organizacím při rozhodování, zda proces získání ocenění zahájit. Přihlásit se na tuto akci můžete ZDE.