Chci posouvat hranice představivosti, říká Blanka Matragi

Návrhářka Blanka Matragi.

Návrhářka Blanka Matragi. Zdroj: Blanka Matragi

Známá módní návrhářka Blanka Matragi se v březnu chystá do Prahy, aby se mimo jiné podělila o své životní a podnikatelské zkušenosti s hosty konference Equal Pay Day.

Hlavním tématem konference je letos firemní kultura. Blanka Matragi není jen známou návrhářkou, ale také majitelkou a kreativní ředitelkou vlastní společnosti. Řídí týmy lidí a i pro ni je tedy firemní kultura důležitá. „Kulturu vytváří a ovlivňuje vedení společnosti. Motivovat tým je pro mě jeden z klíčových faktorů úspěchu,” říká návrhářka.

A o jaké myšlenky se chce Blanka Matragi na konferenci podělit? „Inovace, nápad, kreativita – to je to, co se dnes cení. A já se chci podělit o zkušenosti ze své čtyřicetileté kariéry, o to, jak jsem se vypořádala s různými výzvami, které mne samotnou pousnuly a daly mi prostor k rozvoji mé kreativity. Chci také ukázat, jak důležité je podporovat řemesla a tradice a umět je rozvíjet. Přála bych si, abych na tomto setkání obohatila a inspirovala ženy k nalézání jejich sebevědomí a sebedůvěry v osobním a profesním životě,” popisuje Blanka Matragi.

Blanka Matragi se s hosty podělí o zkušenosti ze čtyřicetileté kariéry v módní branži.Blanka Matragi se s hosty podělí o zkušenosti ze čtyřicetileté kariéry v módní branži. | Blanka Matragi

Konference nabídne stovku inspirativních hostů z Česka i zahraničí

Právě inspirace, budování sebevědomí a sebedůvěry, sdílení zkušeností jsou tím, co konference ženám přináší. Díky více než stovce zajímavých hostů z Česka i ze zahraničí, může načerpat spoustu energie a nápadů opravdu každý.

Největší konference o ženách a pro ženy je otevřena i mužům. Ti jsou hosty diskusních stolů, ale vítání jsou také v publiku. „Společnost se na muže a ženy nedělí. Společnost se z nich skládá,” vysvětluje filozofii konference prezidentka pořádající veřejně prospěšné organizace Business & Professional Women Lenka Šťastná.

Přijďte se 29. a 30. března setkat s mimořádnými osobnostmi, poslechnout si zajímavé příběhy a zkušenosti i navázat nové vztahy. Program a všechny další důležité informace najdete na www.equalpayday.cz.