Co přinese 12. a 13. týden: Americký březen uzavře prestižní turnaj v Miami

15. 3. 2019, 11:10
Previews 1
Prestižní podnik série WTA Premier Mandatory a ATP Masters 1000 v Indian Wells se pomalu chýlí ke konci a v příštích dvou týdnech se bude hrát na "opačné straně" amerického kontinentu. Na turnaji stejné kategorie ve floridském Miami bude o cenné body do žebříčku a pohádkové finanční odměny bojovat minimálně šest českých zástupců.

Miami - ženy
Nabité herní pole prestižního podniku WTA Premier Mandatory v Miami vede světová jednička a vítězka posledních dvou grandslamů Naomi Ósakaová. Titul bude obhajovat domácí Sloane Stephensová.

V hlavní soutěži se představí pět českých tenistek - Petra Kvitová, Karolína Plíšková, Kateřina Siniaková, Barbora Strýcová a Markéta Vondroušová. Kvalifikaci by měly hrát Kristýna Plíšková a Karolína Muchová.

Slovenský tenis budou v hlavní soutěži reprezentovat Dominika Cibulková, Viktória Kužmová, Anna Karolina Schmiedlová a Magdaléna Rybáriková.

Z přihlášených hráček, které měly jistou hlavní soutěž, budou chybět ruské tenistky Maria Šarapovová, Jekatěrina Makarovová a Věra Zvonarevová.

Divoké karty obdržely Cori Gauffová, Whitney Osuigweová, Natalia Vichljancevová, Xiyu Wang, Xinyu Wang, Mari Ósakaová, Catherine McNallyová a Olga Danilovičová.

Více informací přineseme v našem velkém preview.

MIAMI OPEN
Loňské finále: Stephensová (13-USA) - Ostapenková (6-Lot.) 7-6(5) 6-1
Kategorie: WTA Premier Mandatory
Místo konání: Miami, USA
Povrch: tvrdý
Dotace: 9,035.428 dolarů
• Česká účast •
Kvitová, Kar. Plíšková, Siniaková, Strýcová, Vondroušová (hlavní soutěž)
Kr. Plíšková, Muchová (kvalifikace)
• Seznam přihlášených hráček •
hlavní soutěž | kvalifikace


Miami - muži
Na další akci Masters v Miami bude nasazenou jedničkou světová jednička, vítěz posledních tří grandslamů a šestinásobný šampion Novak Djokovič. Titul bude obhajovat domácí John Isner.

V hlavní soutěži se z českých tenistů představí jen Tomáš Berdych, do kvalifikace je přihlášen Lukáš Rosol. Slovenští příznivci mohou v hlavní soutěži podporovat Martina Kližana, v kvalifikaci pak Jozefa Kovalíka a Lukáše Lacka.

Z přihlášených hráčů, kteří měli jistou hlavní soutěž, nebudou na Floridě startovat Richard Gasquet, Alex de Minaur, Andreas Seppi, Pablo Carreño, Jošihito Nišioka a Philipp Kohlschreiber.

Více informací přineseme v našem velkém preview.

MIAMI OPEN
Loňské finále: Isner (14-USA) - A. Zverev (4-Něm.) 6-7(4) 6-4 6-4
Kategorie: ATP Masters 1000
Místo konání: Miami, USA
Povrch: tvrdý
Dotace: 8,359.455 dolarů
• Česká účast •
Berdych (hlavní soutěž)
Rosol (kvalifikace)
• Seznam přihlášených hráčů •
hlavní soutěž | kvalifikace
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
Kozoroh
Doufejme, že No1eho mise v Miami bude mnohem úspěšnější, než byla v IW.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist