iDnes Kino startuje Za oponou, s Čermákem nebo Pleslem

pátek, 15. března 2019, 11:55 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Nový desetidílný seriál Za oponou nabídne skupina Mafra od neděle 17. března.

Za oponou, foto: Mafra

Za oponou, foto: Mafra

Portál iDnes Kino mediální skupiny Mafra uvede od neděle 17. března od 18:00 první díl komediálního seriálu Za oponou. V hlavních rolích seriálu z divadelního zákulisí zapadlého pražského divadla Blancharde se představí Hynek Čermák, Kamil Halbich a Jaroslav Plesl. Doplní je Lenka Krobotová, Jana Pidrmanová, Simona Babčáková, Anna Stropnická, Julie Šurková, Pavel Rímský, Radek Kuchař a další. Připravenou je deset epizod se stopáží 15 minut.

„Seriál se odehrává v prostředí divadla, kam přijde nový ředitel a srovná všechny do latě. Je velmi vulgární, ale to by mělo být v kontrastu s tím, že v divadle jsou všichni neschopní. Herci zkrátka doufají, že jim všechno projde,“ uvedlaherečka Anna Stropnická.

Režisérem a zároveň autorem námětu je Dan Pánek, scénář napsal Jakub Dušek. Produkci zajišťuje společnost UNO Praha.

Natáčení probíhalo od prosince roku 2018 v reálných lokacích Branického divadla, ale také v pražských barech a kavárnách.

Seriál Za oponou poběží také na programu Óčko Star, a to každé úterý od 19. března 2019, vždy od 22.00 hodin.

Portál iDnes Kino se po letošním redesignu zaměřuje výhradně na produkci hraných seriálů. Ostatní pořady dříve uváděné pod hlavičkou iDnes Kino doplnily obsah videoplatformy iDnes.tv.

-mav-