Deník postarší dámy – Dáma a nominace

Deník postarší dámy – Dáma a nominace

Tak jsem splnila, co jsem na besedě v úterý slíbila. Oba příběhy pro děti jsou napsané, vyvěšené – teď už jen čekám na reakce a obrázky.
Já se na té besedě ale dozvěděla ještě něco jiného. Paní knihovnice mi svěřila, že jí se knížka Rozlouskni oříšek tak líbí, že ji nominovala na Magnesia litery do kategorie Cena čtenářů. Až se mi z toho rozbušilo srdce. Ono sice skoro každý (nebo vlastně každý), kdo knihu četl (děti i dospělí), tak ji chválí – je čtivá, je to příběh ze života, má hezké ilustrace, úpravu. Vím také, že má docela dobrou prodejnost, ale i tak ….. Je to přece jen moje první knížka, jsem opravdu tak dobrá?
Jsem!
Umím psát!
Nebudu se schovávat za falešnou skromnost!
A tak vás  neskromně a drze prosím.
Pokud se i vám knížka Rozlouskni oříšek líbí, přidejte mi také hlas. Formulář najdete na  Magnesia litery, tam klikněte na Hlasovat v ceně čtenářů (Kosmas – cena čtenářů) .
Hlasuje se do 31. března.
Hm, no, a mohli byste tenhle článek  sdílet na Facebooku či o něm říct svému okolí? Aby se o něm dozvědělo víc lidí, kteří by mé knížce také rádi dali hlas .

Díky 🙂

4 thoughts on “Deník postarší dámy – Dáma a nominace

  1. I když je pozdě na hlasování :-(, chtěla jsem se podívat …, ale knihu jsem nenašla, pod Cenou čtenářů je kniha za publicistiku, ta samá. Hm … škoda, no …

    1. Díky za snahu, babičko .-) I to se počítá. měla jste možnost si knížku přečíst? Pokud ano, jak se vám líbila?

  2. Každý začátek je těžký a někdy to trvá déle než by si člověk přál, ale chce to trpělivost. Gratuluji.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *