Moje šťastná hvězda

Michaela Kudláčková: Nabídky se jí dřív jen hrnuly

Herečka Michaela Kudláčková (50) se poprvé před kamerou objevila už ve svých šesti letech. Tehdy vyhrála svůj úplně první konkurz. Šlo o roli Veroniky v televizní inscenaci Veronika prostě Nika. Tehdy byla ještě malou nezkušenou holčičkou, která ale věděla, že dělá něco, co ji nesmírně baví. Postupně se jí nabídky začaly jen hrnout a nevěděla, kam skočit dřív. Většina diváků ji zná z oblíbeného seriálu My všichni školou povinní, kde hrála žákyni 8. třídy Barču Hrdinovou.

Nepřijali ji na konzervatoř

Zahrála si také například hlavní hrdinku psychologického dramatu Skleněný dům a menší roli také ztvárnila ve filmu Putování Jana Amose. Její dětství se odehrávalo víc před kamerou než na dětském hřišti. Michaela chtěla pochopitelně začít studovat herectví na konzervatoři. Pokoušela se na ni dostat, ale bohužel nebyla přijatá. To jí dost ubralo na sebevědomí a velmi ji to trápilo.

Jako malá byla v kurzu, později to bylo mnohem horší

Čím byla starší, herecké nabídky ubývaly a ubývaly. Potom s hraním přestala úplně. V současnosti ji můžeme vídat jen v reprízách seriálu My všichni školou povinní. Co se týče soukromého života, prožila si dvě manželství a má čtyři dcery. Finančně na tom není nejlíp, protože má na krku několik exekucí. Snad se ze všeho špatného co nejdřív dostane a bude moct žít spokojený a klidný život.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden