Nemanželský syn Pavla Trávníčka: Kečupák si vzal tátovo příjmení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nemanželský syn Pavla Trávníčka: Kečupák si vzal tátovo příjmení!

V divadle i v soukromí jsou z nich skvělí parťáci.
V divadle i v soukromí jsou z nich skvělí parťáci. (Foto Herminapress.cz, ara)

Legendární princ ze Tří oříšků pro Popelku má jmenovce. Nemanželský syn Pavla Trávníčka (68) se rozhodl pro změnu příjmení. Z Pavla Dytrta (27), který se jako dítě proslavil v televizní reklamě na kečup, bude Pavel Trávníček mladší.

Herec, kterého má Trávníček s herečkou Helenou Dytrtovou (57), poznal tátu sice až ve dvanácti letech, ale jejich vztah se od té doby jen zlepšuje. A změna příjmení je toho důkazem. „Už brzo bude změna. V občance to sice ještě nemám, ale přejmenování z Dytrta na Trávníčka je už na spadnutí,“ prozradil syn legendárního pohádkového prince po představení v rámci charitativního večera v Jaroměři, kde si s otcem zahrál v detektivní komedii Vysoká hra.

A právě tam ho uváděli už jako Pavla Trávníčka mladšího. „Ono to běhání kolem změny jména docela dlouho trvá. Jméno Trávníček mladší ale již uvádíme, když hraji s tátou. Diváci se pak lépe orientují,“ vysvětlil mladý herec situaci a náročné běhání po úřadech, kde to chce pevné nervy.

Hrdý táta a principál
Otec Trávníček přiznal, že k hraní Pavla mladšího má občas připomínky, ale dovede ho i pochválit. „Jako principál divadla herce chválit musím a chci. Herec musí být sebejistý a musí se na jevišti cítit příjemně. Tréma a nejistota je hodně vidět,“ přiznal Trávníček starší. Syn také hraje v Divadle Kalich a pustil se i do režie dabingu.

Na Trávníčkovu reakci po pohřbu legendárního režiséra Václava Vorlíčka se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.