Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Krutá pravda o dětech Michaela Jacksona (†50): Jejich matka řekla, jak to tenkrát bylo!

Krutá pravda o dětech Michaela Jacksona (†50): Jejich matka řekla, jak to tenkrát bylo!
Zdroj: Profimedia.cz, archiv
+ Dalších 67 fotografií
Drsná zpověď
Jméno Michael Jackson (†50) po deseti letech od jeho smrti ožilo jako nikdy předtím. Neskutečný poprask způsobil dokument Leaving Neverland, v němž je král popu osočen z pedofilie. Zpěvákova dcera Paris Jackson (20) si měla v sobotu podřezat žíly, o synovi Princi Michaelovi (22) není slyšet vůbec. Jejich matka Debbie Rowe (60), jež bojuje s rakovinou, prozradila, jak to je s otcovstvím Jacksonových potomků doopravdy!

Michael Jackson (†50) snil o vlastních dětech celý život. Když mu krachlo manželství s Lisou Marií Presley (51), poznal zdravotní sestřičku Debbie Rowe (60). Se svým trápením se jí svěřil a výsledkem byla dohoda, že mu děti odnosí.

Nikdy nebylo tajemstvím, že si Jackson vzal Debbie pouze proto, aby mu porodila potomky. Nikdy spolu neměli ani sex. Dvakrát podstoupila umělé oplodnění, jako první se narodil Prince Michael Jackson (22), potom Paris Jackson (20).

Debbie se o událostech z konce 90. let rozpovídala. "Svou dělohu jsem mu dala jako dárek. Chtěla jsem, aby byl šťastný. Na úřadě, jak se tehdy říkalo lékařské klinice, mě oplodnili. Úplně stejně, jako já oplodňuji klisny na svém ranči. Bylo to velmi technické," zavzpomínala v roce 2009 s tím, že silně pochybuje o tom, že ji oplodnili Jacksonovým spermatem. Podle ní je pravděpodobnost, že Afroameričan zplodí dvě modrooké děti se světlou pletí, na nule.

Narození syna bylo prý pro Jacksona tou nejšťastnější chvílí v životě. Rowe portálu ABCNews.com prozradila, že ji Michael během porodu držel a hladil po ruce. Zároveň měla přísný zákaz mluvit sprostě, to podle zpěváka byla naprostá zbytečnost.

Deset let po smrti Michaela Jacksona si vzal krále popu na paškál šokující dokument Leaving Neverland. Někdejší dětské hvězdy Wade Robson (36) a James Safechuck (41) v něm viní zpěváka z dlouholetého sexuálního obtěžování. Paris Jackson se kvůli kauze údajné pedofilie měla pokusit už podruhé o sebevraždu.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy