Hledáte výdělek? Nabídky pracovních možností servírují v domě kultury
Veletrh firem Teplice 2019. Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Teplice – Sháníte práci? Jste student, který přemýšlí kam po škole? Surfujete po internetu, neustále hledáte, pročítáte inzeráty a pořád nic? Zkuste jít šanci naproti. V neděli 17. března začal na estrádním sále teplického Domu kultury dvoudenní Veletrh firem Teplice 2019. Najít tady pracovní příležitost můžete i vy. Akce se koná ještě dnes, v pondělí 18. března, od 9 do 16 hodin.

„Neděle byla trochu slabší. V pondělí ale čekáme kromě zájemců z řad veřejnosti také studenty ze zdejších středních škol,“ řekla nám jedna z pracovnic personálního oddělení společnosti Auto-Kabel Krupka. Tam například shánějí hlavně operátory výroby. Jmenovaná společnost je jednou z několika dalších firem Teplic a blízkého okolí, které na letošním veletrhu pracovních příležitostí rozbily svůj stánek.

Najdete tu například zástupce továrny Tivall z Krupky, která se zaměřuje na výrobu vegetariánských a veganských výrobků a veškerou produkci exportuje do západoevropských zemí. Nechybí tu trnovanský koncern Ardagh Group, který má v Teplicích už 120 let trvající tradici ve výrobě plechových obalů. Svůj stánek tu rozbila i armáda, která shání zájemce o vstup do řad profesionálů. Firma Edgewell pro změnu nabízí volná místa zejména technickým odborníkům, ale i operátorům výroby. Společnost Snoeks Automotive, která se zabývá přestavbou užitkových vozů, hledá pracovníky odborných profesí. A pracovní nabídky prezentují také Lázně Teplice a mnoho dalších firem.

Na veletrhu získají zájemci o práci široký přehled o nabízených možnostech. Nejen prostřednictvím informačních materiálů, ale v případě zájmu se mohou zeptat na cokoliv přímo zástupců jednotlivých společností. „Je to tady dobře organizované,“ řekl nám Martin Krajdl, který je už dva měsíce bez práce a na veletrh přišel ze zvědavosti. Pochvaloval si zejména možnost dozvědět se mnohem více než jen z běžně prezentovaných inzerátů. Vyzdvihl i to, že jsou tady všechny firmy na jednom místě, což ušetří spoustu času a pomůže mu usnadnit rozhodování.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru