Dopravní akce na mosteckých silnicích: Dva řidiči museli odstavit svá vozidla
Dopravní policisté při kontrolní akci na silnici pod Hněvínem. Foto: Policie ČR
Most

Most - Koncem týdne hlídky dopravní policie opět zjišťovaly, zda se osoby ve vozidlech poutají, a to v rámci republikové dopravní akce. Během dne muži v uniformách zastavili a zkontrolovali celkem 25 motorových vozidel a odhalili 14 přestupků v dopravě.

Za 11 přestupků policisté řidičům uložili pokuty ve výši 7 200 korun. Tři přestupky budou řešeny ve správním řízení. Dva řidiči překročili povolenou rychlost a zaplatili pokuty ve výši 2 000 korun, tři osoby nebyly připoutané bezpečnostním pásem a vyinkasovaly pokuty za 800 korun, dvě děti nebyly řádně zajištěny v zádržném systému.

"U dvou vozidel policisté zjistili špatný technický stav a oba řidiči již nemohli pokračovat v jízdě. Jeden řidič byl zadržen kvůli blokaci řidičského oprávnění a bylo mu sděleno podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání," sdělila k dopravní akci mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru