Opilý šofér skončil s autem ve středu kruhového objezdu. Od nehody pak v klidu odešel
Ilustrační foto
Most

Most/Chomutov – Opilý 37letý Chomutovan boural v sousedním Mostě. V městské části Souš najel na kruhový objezd, od bouračky následně v klidu odešel. Teď mu hrozí až tříleté vězení.

Mostečtí policisté vyjížděli k nehodě, která se stala v Souši. Tam hlídka našla havarované vozidlo, ale uvnitř auta nikdo nebyl. Policisté po řidiči pátrali, nakonec ho objevili v ulici Tvrzova. Záhy zjistili, že je opilý. Při dechové zkoušce nadýchal 1,8 promile.

Motorista zřejmě kvůli přemíře alkoholu kruhový objezd nezvládl. Místo aby ho objel, tak najel na jeho střed, kde poškodil vozidlo o obrubník. Z auta poté vystoupil a od nehody odešel.

Sedmatřicetiletý Chomutovna neměl za volantem co pohledávat nejen kvůli alkoholu. “Policisté zjistili, že 37letý muž z Chomutova má od soudu navíc vydán zákaz řízení platný do června roku 2020,” doplnila policejní mluvčí Ludmila Světláková s tím, že muž je nyní podezřelý ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. V případě odsouzení může očekávat až tříletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru