Dnes Středa - skorojasno 9°C
Zítra Čtvrtek - prehanky-dest 11°C
Středa 24. 4. 2024
Svátek má Jiří
Nabídka pro inzerenty
Inzerujte na serveru www.prazskypatriot.cz za zvýhodněné ceny.
Zpravodajství

Praha 6 je v soutěži o Zlatý erb třetí

Webové stránky Prahy 6 byly oceněny jako třetí nejlepší v krajském kole soutěže Zlatý erb. Ocenění převzal 12. března tajemník úřadu Jan Holický během slavnostního ceremoniálu v Rezidenci primátora.

Dvacátého prvního ročníku soutěže o nejlepší webové stránky a elektronické služby měst a obcí Zlatý erb 2019 se aktivně zúčastnily obce a města z celé ČR. Letos se opět zapojilo všech 14 krajů České republiky.

Do soutěže bylo celkově přihlášeno 435 projektů včetně soutěžících o Cenu ministryně pro místní rozvoj za nejlepší turistickou prezentaci.

V Hlavním městě bylo přihlášeno 34 projektů.


Autor: red

Byla vyhlášena studentská literární soutěž v angličtině k výročí Listopadu

Včera v 18:02

Studenti středních a vysokých škol v Česku a na Slovensku se mohou zúčastnit nové literární soutěže. V eseji, reportáži nebo povídce na téma spojené s odkazem Sametové revoluce, od níž letos uplyne 35 let, mohou své práce v angličtině posílat do 30. června. Výsledky plánuje Anglo-americká vysoká...

Škola a školka hledají školníka

21. dubna 2024 v 10:05

ZŠ a MŠ Praha 4, Sdružení 1080 přijme do svého kolektivu od 1. srpna na hlavní pracovní poměr školníka. Jeho úkoly budou zahrnovat běžné údržbářské a provozní práce ve škole a na školním pozemku.

Praha 14 uspořádala deváté setkání koordinátorů environmentální výchovy

21. dubna 2024 v 10:03

Praha 14 byla letos již podeváté hostitelem setkání koordinátorů environmentální výchovy v pražských mateřských, základních a středních školách. Na organizaci dubnové akce se vedle městské části i tentokrát podílely dvě stálice: „Ekoškola“ ZŠ Generála Janouška, vedená ředitelkou Jaroslavou...

Další články
Nahoru