Godzilla II: Hrůzostrašná monstra se představují

Godzilla II: Hrůzostrašná monstra se představují
King Ghidorah (2019) | Warner Bros.
O čem to je: Nový film sleduje osudy kryptozoologické agentury Monarch, jejíž členové změří síly s armádou obrovských monster, včetně impozantní Godzilly. Ta se střetne s gigantickou radioaktivní můrou Mothrou, kaiju Rodanem a také svým největším nepřítelem, trojhlavým Kingem Ghidorahem. Když tyto předpotopní druhy, které byly doposud pokládány za pouhé mýty, opět ožijí, začnou bojovat o nadvládu a samotná existence lidské rasy tak visí na vlásku. (Vertical Ent.)
Godzilla II Král monster
Původní japonská Godzilla (1954) a další obdobné snímky v současnosti vykouzlí na tváři řady diváků roztomilý úsměv s ohledem na zastaralé triky a naivní scénář. Novinka Godzilla II však nenechá nikoho na pochybách, že z těchhle monster půjde strach a obrovský respekt. Pojďme si představit ty, kteří budou zatápět Godzille a celému lidstvu.

Rodan

Godzilla II Král monster
Rodan | Warner Bros.
Monstrum druhu kaiju. Jeho filmový zrod se datuje do roku 1956, kdy dostal vlastní origin. Později se připojil ke godzillý franšíze a již 30. května bude v kinech strašit i vás.

Mothra

Godzilla II Král monster
Mothra | Warner Bros.
Radioaktivní monstrum podobající se noční můře. Origin Mothry spadá do roku 1961. Později se stává dalším godzillým záporákem. Vyhubí v novém filmu lidstvo?

King Ghidorah

Godzilla II Král monster
King Ghidorah | Warner Bros.
A to nejlepší na samotný konec. Monstrum, při jehož zrodu tvůrci reagovali podobně jako v případě Godzilly na atomové zbrojení, se v očekávané novince utká s Godzillou a celým lidstvem. Tříhlavý "drobeček" bude nejen na obřím IMAX plátně budit respekt. Prvně se na plátnech Ghidorah objevil v roce 1964, v němž zatápěl Godzille, Rodanovi i Mothře, kteří se proti němu spojili v jeden šik. Dojde k tomu i letos?
Godzilla II Král monster
Godzilla II Král monster