Nenechte si ujít: V Rokáči se bude hrát v pátek i v sobotu. Na co se můžete těšit?
Diversity
Co se chystá

Most - V pátek 22. března v mosteckém Rokáči Vinohrady vystoupí AC/CZ - nejsvěžejší AC/DC revival. V Rokáči Vinohrady se bude hrát i v sobotu. To nás čeká již třetí metalová noc DIVERSE NIGHT VOL III. Vystoupí DIVERSITY, OBJECT a VICTIMS.

AC/CZ je revivalová kapela kritiky uznávaná jako nejlepší AC/DC revival v ČR. Kapela ročně odehraje přes 80 koncertů a objevuje se na pódiu se špičkou české hudební scény. Vystupuje během roku na velkých festivalech, motosrazech, městských slavnostech, firemních a soukromých akcích. Vystoupení od roku 2010 se uskutečňují jak v České republice tak na Slovensku, v Polsku, Rakousku a Německu. Můžete se těšit na 90 minutovou show s originálními kostýmy, nástroji, kulisami a hlavně interpretací. Hlavním protagonistou tohoto seskupení je známý kytarista Adam Malík alias Angus Young, který je také členem populární kapely ČECHOMOR.

1803rokacadammalik

Adam Malík

Rok se s rokem sešel a na den přesně se pořádá další Diverse night, tentokrát třetí vydání:
Chomutovskou smečku VICTIMS v místních končinách není třeba představovat. Můžete se těšit na pořádnou porci satanic deathcore apocalypsy, která bude umocněna drobným prostorem Rokáče Vinohrady!
https://www.youtube.com/watch?v=HCB89tDxSIU

1803rokacvictims

Victims

OBJECT z Kraslic se předvedou se svým melodickým progressive metalem. Chlapi letos také dávají dohromady novou desku, takže se určitě můžeme těšit na několik nových kousků.
https://www.youtube.com/watch?v=gH9jcyrRBag 

Mostečtí DIVERSITY opět přichází s jejich instrumentální tvorbou. Nenechte si ujít velkou premiéru nového bubeníka Lukáše a také něco nového z připravovaného EP "Tree Of Life".
https://www.youtube.com/watch?v=UHrS_cF9Bq0 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru