Hlavní obsah
Článek

V posledním roce o sobě nedávala Markéta Plecháčová (38) příliš vědět. Bývalá zpěvačka kapely Verona je totiž maminkou na plný úvazek. Nezmění se to pravděpodobně ani v roce následujícím, neboť s úspěšným designérem Janem Plecháčem čeká druhého potomka.

My se ale aspoň můžeme potěšit aktuálními fotkami pohledné těhulky. Před objektiv fotografa Josefa Rafaela si stoupla v pokročilém stádiu těhotenství. „Druhého prcka čekáme už za tři týdny. Budu rodit opět v porodnici v Roudnici nad Labem, jíž jsem se stala patronkou,” prozradila zpěvačka.

Markéta a Jan si nenechali prozradit pohlaví miminka, stejně jako tomu bylo během prvního těhotenství. „Bude to pro nás opět překvapením, jelikož jsme si ho nenechali říct, takže se moc těšíme a jsme tentokrát popravdě ještě víc zvědaví,” říká Markéta, která zvládá péči o syna Maxe. „Maxík už je teď dvouapůlletý, je naprosto skvělé dítě a rodinný život si společně užíváme čím dál víc.”

Markéta se nyní věnuje logicky hlavně rodině a na zpívání teď není prostor. „Sólové kariéře se začnu věnovat zřejmě až zas v příštím roce, až si se dvěma dětmi všecko v klidu sedne,” dodává v našem zjevně posledním rozhovoru před narozením druhého dítěte Markéta Plecháčová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám