Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Anglický kouč Southgate dělá kvůli zranění změny, povolal střelce Southamptonu

Bez čtyř fotbalistů se bude muset obejít anglická reprezentace v zápasech kvalifikace mistrovství Evropy s českým týmem a Černou Horou. Kvůli zranění z ní vypadli obránci Luke Shaw z Manchesteru United, John Stones z Manchesteru City a záložníci Fabian Delph z Manchesteru City a Ruben Loftus-Cheek z Chelsea.

Gareth Southgate
zdroj: Reuters

Trenér Gareth Southgate za zraněné fotbalisty do týmu dodatečně povolal Jamese Warda-Prowsea ze Southamptonu a nováčka Calluma Hudsona-Odoie z Chelsea.    

Čtyřiadvacetiletý záložník Ward-Prowse vstřelil v posledních devíti ligových duelech šest gólů. Za reprezentační áčko dosud bývalý kapitán jednadvacítky nastoupil pouze jednou, když předloni v březnu odehrál osm minut v přípravě s Německem.    

Debut za seniorskou reprezentaci si může připsat osmnáctiletý talent Hudson-Odoi, jenž byl původně v nominaci týmu do jednadvaceti let, za který měl hrát poprvé. Mladý křídelní hráč se po omluvenkách zkušených hráčů posunul až do A týmu navzdory tomu, že ještě nikdy za Chelsea nenastoupil v lize v základní sestavě.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články