„Zkurvené havlisty“ uvidíte za 350 Kč. Skutečně

19.03.2019 7:40

Luboš Balák si založil vlastní divadlo – divadlo Komediograf. Vlastní kulturní stánek si prý založil z jednoduchého důvodu. Hry, které píše, by mu pravděpodobně nedovolili hrát jinde. Napsal hry třeba o tom „Jak se Husákovi zdálo, že je Věra Čáslavská“ nebo kousek dlouhý 80 minut nazvaný „Zkurvení havlisti“. O čem hra je? Nahlédněte.

„Zkurvené havlisty“ uvidíte za 350 Kč. Skutečně
Foto: Screen Divadlo v Dlouhé
Popisek: Z prezentace hry ,,Zkurvení havlisti"

Student JAMU Luboš Balák narozený v roce 1970 si řekl, že si založí vlastní divadlo a bude ho zásobovat vlastními hrami. Jak se píše na webových stránkách kulturního stánku, měl pocit, že by jeho hry jinde odmítli hrát.

Anketa

Kdo v posledních letech nejvíc uškodil ODS?

23%
71%
2%
hlasovalo: 14240 lidí

Napsal např. „Jak se Husákovi zdálo, že je Věra Čáslavská“. Divadlo hraje také hru „Zkurvení havlisti“, což je prý komedie o třech mužích, kteří rozumí absolutně všemu. V sauně, kam si chodí utužovat zdraví, rozebírají praktiky prodejců aut, poměry v Evropské unii a procesy v přírodě.

A jak v sauně roste teplota, roste prý i jejich zápal pro to či ono téma. Autor k tomuto svému osmdesátiminutovému dílu přičinil poznámku, či spíše položil dvě otázky. „Všimli jste si toho, že dnes lidi pořád na všechno nadávají? Místo aby žili?“ zeptal se.

Na „Zkurvené havlisty“ se můžete podívat po zaplacení vstupenek v ceně od 190 do 350 korun v Divadle V Dlouhé. Kdo přijde, může se prý těšit na to, že ho tři muži – Miroslav Hanuš, Dalibor Gondík a Tomáš Měcháček potící se v sauně – nakopnou.

Premiéru si herci odbyli 28. října 2018, kdy naše republika slavila sté narozeniny.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: mp

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…