TOP 6 videoklipů týdne: Marpo věnoval video zesnulému kamarádovi, Giudi se staví proti předsudkům

Vydáno 19.03.2019 | autor: Andrea Štipčáková

Emotivní novinka, první kapelní česky zpívaná píseň či návrat na scénu - v uplynulém týdnu se toho stalo opravdu dost. Pozornost si určitě zaslouží singl Řeka Marpa, který velmi osobní píseň věnoval zesnulému kamarádovi. Nadšeni však budou i fanoušci Seleny Gomez, která se po dlouhé době zase ukázala před kamerou. Své nové klipy vydali také Gingerhead, label Milion+, rapper Cavalier nebo zpěvačka Giudi, jeden z Objevů roku 2017 podle Ankety Žebřík. Ta ve svém klipu opět výrazně překračuje tuzemský standard. 

TOP 6 videoklipů týdne: Marpo věnoval video zesnulému kamarádovi, Giudi se staví proti předsudkům TOP 6 videoklipů týdne: Marpo věnoval video zesnulému kamarádovi, Selena Gomez uspořádala pyžamovou párty


Marpo
přichází s velmi osobním singlem

Marpo vydává emotivní singl Řeka, který se rozhodl věnovat svému zesnulému kamarádovi Jackpotovi. Spolu s písní vychází zároveň také její vizuál, jenž s sebou nese velmi silný příběh ukrývající rodinné neštěstí. Jak rapper na svých sociálních sítích přiznal, vznik videa byl komplikovanější než obvykle. Jeho první verzi natočil s vydáním alba Dead Man Walking, s klipem však tehdy nebyl spokojený a rozhodl se jej za pomoci Martina Linharta předělat do stávající podoby.

VIDEOROZHOVOR: Marpo na Žebříku - Za 33 let jsem toho zažil víc než řada lidí za celý život

 


Gingerhead
představují svou první česky zpívanou píseň

To mezi náma... - tak se jmenuje novinka skupiny Gingerhead, kterou jako vůbec svou první píseň nazpívala v češtině. Text pojednávající o páru, který se snaží vyřešit své problémy, se odráží i v samotné klipu. V něm se volnomyšlenkářská žena nevzdává naděje na záchranu vztahu se svým velmi ortodoxním přítelem.

VIDEO: Gingerhead oslavují úspěch v soutěži Skutečná liga novým videoklipem


Selena Gomez
s Bennym Blancem a dalšími na pyžamové párty

Selena Gomez se po zdravotních problémech znovu vrací do pracovního koloběhu. Důkazem je novinka I Can't Get Enough, k níž na svých sociálních sítích zveřejnil klip Benny Blanco. Ten si k jeho natáčení kromě bývalé Disney hvězdičky pozval také J Balvin a Tainy. A zdá se, že při natáčení videa se museli všichni pořádně pobavit. Vyskytnou se v něm totiž na pyžamové party odehrávající se na jedné obří posteli.

Selena Gomez je nemocná, ruší turné, včetně koncertu v Praze


Rapper Cavalier ukazuje na všechny Ovce

Tuzemský rapper Cavalier tentokrát natáčel v prostředí panáků z výkladních skříní. V textu se věnuje těm, kteří se nechávají vodit jednoduchými pozlátky a utíká jím to pravé. Klip natočil Matyáš Antala a o produkci songu se opět postaral rapperův bratr Jan Sokolowski. 


Zpěvačka Giudi odmítá předsudky

Videoklip od režiséra Tomáše Bláhy se odehrává v prostředí zámku Nebílovy na západu Čech. V klipu jsou vizuálně hodně různorodí lidé, kteří zároveň ztělesňují jedinečnost každého z nás. Giudi navazuje na své předchozí vizuálně pestré a originální videoklipy.

Milion+ s počinem ze světa lowcostu

Hiphopový label Milion+ se do dalšího klipu ze své společné desky Krtek Money Life rozhodl příliš neinvestovat. Jak se nechali slyšet zástupci vydavatelství, nestál víc než 1 200 korun. Rappeři pokřtí společnou desku v květnu v pražském SaSaZu.

Text: Andrea Štipčáková, Kateřina Nováková

Témata: Marpo, Gingerhead, Benny Blanco, Selena Gomez, J Balvin, Tainy, Giudi, Cavalier, Milion+

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít