Ambasadorem značky elektrokol Mountfieldu je René Andrle

úterý, 19. března 2019, 10:40 Aktuality, Reklama MediaGuru

Mistr republiky René Andrle se stal ambasadorem elektrokol MTF, vlastní značky Mountfieldu.

René Anderle se stal tváří elektrokol MTF, zdroj: Mountfield.

René Anderle se stal tváří elektrokol MTF, zdroj: Mountfield.

Bývalý profesionální cyklista René Andrle, který získal během své sportovní kariéry titul mistra republiky a startoval na světových závodech včetně Giro d´Italia, Tour de France a Vuelta, se v březnu stal ambasadorem elektrokol MTF, vlastní značky Mountfieldu.

Mountfield zařadil elektrokola MTF do svého sortimentu v závěru minulého roku. Nabízí je ve všech svých 56 prodejnách v České republice, v 18 na Slovensku i na e-shopu. Za první dva měsíce letošního roku jich prodal přes 2 000 ks. V současné nabídce má celkem 54 modelů značky pro muže, ženy, seniory i mladší generaci a pro všechny druhy terénu. Jde o elektrokola městská, trekingová, krosová, horská a skládací.

„Na elektrokola máme od zákazníků hodně pozitivních ohlasů. Protože si elektrokola sami navrhujeme od geometrie rámu přes technickou specifikaci až po design, zajišťujeme si a kontrolujeme výrobu, tak jsme si jisti jejich prvotřídní kvalitou. Ale od samého počátku jsme se chtěli opřít také o názor odborníka. Proto jsme oslovili bývalého profesionála René Andrleho a jsme moc rádi, že naši nabídku přijal,“ popisuje Jakub Danačík, komoditní expert na elektrokola z Mountfieldu.

„Když vidím škálu elektrokol MTF, může si ho pořídit opravdu každý. Líbí se mi, že na elektrokole zvládne jezdit jak babička po vesnici, tak parta kluků na výlety do hor. Já osobně preferuji horské elektrokolo 29“, ale skvělá jsou i městská elektrokola, zejména pro starší lidi,“ vysvětluje René Andrle a dodává: „Elektrokola ukazují nové možnosti. Když jsem byl profesionál, trénoval jsem mezi 4 až 7 hodinami. Za těch sedm hodin už něco ujedete a něco vidíte. Jenže když skončíte s kariérou, najednou není tolik času, a i s ohledem na věk jde kondice dolů. Tak s chutí využiji elektrokolo.“

René Andrle se zúčastní prezentace elektrokol MTF, která proběhne na veletrhu For Bikes od 29. do 31. března v areálu Expo Praha Letňany.

-stk-