Karla Šlechtová

#glosujeme: Je politika svinstvo, jak píše Šlechtová?

„Fuck! Opravdu? Já fakt nechápu.“ Ano, je to tak. Karla Šlechtová na svém Facebooku opět zveřejnila příspěvek, který se zapíše do historie českého politického bizáru. Veřejné brečení nad svým úpadkem z funkce ministryně do řad řadových členů ANO? Ublíženost nad absencí jejího jména v kandidátce do voleb do Evropského parlamentu? Nebo něco víc? To asi bude vědět jen Jessík alias Rambohafík. Nicméně v jedné věci má paní Šlechtová recht – „Politika je svinstvo. Hnus.“
Omlouváme se, požadovaný obsah nelze zobrazit...

Urážení politických oponentů tu bylo vždy, postupně přibývalo urážek, výhružek a útoků na novináře, a nyní žijeme v éře popírání komunistických a nacistických zločinů. Zatím beztrestného popírání, nutno podotknout. Považování pana Roznera za nadčlověka, který může na půdě poslanecké sněmovny vesele polemizovat nad existencí "pseudokoncentráků" je velice nešťastné.

Že policie nemůže konat kvůli imunitě okamžitě, dává očividně kuráž dalším Roznerovo kolegům. Abychom se nedožili chvíle, kdy bude Václav Klaus junior v komentářích pod svými příspěvky psát: "Co víš o holocaustu, ty zm*de." Alespoň výkonná rada ODS jednomyslně rozhodla o nepřípustnosti "židovských výborů". Teď jen doufejme, že se pro Václava Klause ml. nenajde místo po boku bývalých členů SPD Lubomíra Volného, Mariana Bojka a Ivany Nevludové v novém hnutí Jednotní, Alternativa pro Patrioty.

Omlouváme se, požadovaný obsah nelze zobrazit...

Hnus bohužel nenajdeme jen v politice. "Zastavme tu stoku dřív, než se v ní utopíme," napsal výstižně o internetových diskuzích Miroslav Kalousek (TOP09) na Twitter. Někteří debatující totiž schvalují teroristický útok ve dvou mešitách v novozélandském městě Christchurch, kde zemřelo 49 lidí. Nechuť a morální dno - tak můžeme popsat některé z těchto komentářů. Pak se není čemu divit, že Facebook s Instagramem a Whatsappem na několik hodin vypadly. Nebylo by líp bez nich?

Omlouváme se, požadovaný obsah nelze zobrazit...

Abychom ale nešířili jen negativitu a bezmoc nad stavem naší společnosti, připomeňme závěrem dobrý skutek papeže Františka. Rozhodl se v internetové charitativní loterii věnovat bílý model vozu Lamborghini Huracán. Předloni ho dostal od italské automobilky. Sporťák i s papežovým podpisem vyhrál Čech Vláďa N. Gratulujeme.

Foto: Reuters

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější