19. 3. 2019

MEG: Monstrum z hlubin - další díl se už rýsuje!

Letní žraločí pecka s Jasonem Stathamem se vrátí.

hlavní obrázek

MEG: Monstrum z hlubin bylo příjemné osvěžení v parních měsících loňského roku. Humor, akce a sympaťák Jason Statham nalákalo tolik lidí do chládku kin, že film si nakonec celosvětově vydělal neuvěřitelných 530 miliónů dolarů. V porovnání s rozpočtem, 130 mega, je to velmi slušná bilance. A jelikož byl MEG velmi dojná kráva – ehm, žralok, tak je pochopitelné, že po druhém díle je velmi slušná poptávka.

Jak to s ním vypadá? Zvěsti, že bychom se pokračování mohli dočkat, pronikly k naším uším už pár dnů po premiéře prvního dílu. Nikdy jsme ale neměli v rukách nic jiného, než jen spekulace a drby. Nyní se to konečně změnilo, když producent prvního dílu Lorenzo di Bonaventura v jednom z rozhovorů potvrdil, že se aktuálně pracuje na scénáři.

Kdy bychom se dvojky mohli dočkat, to zatím nevíme, ale zahraniční drby mluví o roku 2020. A o čem by MEG 2 mohl být? Těžko říci, ale tvůrci sami naznačili, že existuje spousta jiných nebezpečných podvodních hrozeb. Tak snad nám žraloka nevymění za obří chobotnici! Tak jako tak, Jason Statham se vrací a to je to nejhlavnější. O dalším vývoji této letní akční popkornovky vás budeme samozřejmě informovat.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!