Pařani, zpozorněte. Seriálové Diablo na obzoru

Pařani, zpozorněte. Seriálové Diablo na obzoru
Diablo III: Rise of the Necromancer | Blizzard
O tom, že se kolem převedení Diabla na streamovací obrazovky něco děje, jsme vás informovali již loni. Jen před pár dny ale web Screen Rant přišel s tvrzením podpořeným drobnou investigativou a má pro nás zajímavé novinky. Seriál inspirovaný Diablem se chystá, bude animovaný a podílet se na něm bude scenárista nového Hellboye Andrew Cosby. Napovídá o tom následující tweet, v němž se Cosby svěřuje z pocitu, kdy nemůže mluvit o svém dalším utajovaném projektu. Ale brzy se to změní...
O přípravách seriálového Diabla dále svědčí fakt, že si společnost Blizzard stojící za vznikem videoherního fenoménu zaregistrovala trademark k novému dílu. O možnosti převést prvky slavné hry do seriálové podoby mluvil Andrew Cosby již v září loňského roku. Po čase však tweetová zpráva zmizela a nikdo se k ničemu nevyjadřoval, přestože se konal například videoherní BlizzCon. Tam ale společnost Blizzard pouze annoncovala vznik hry pro mobilní telefony "Diablo Immortal".
Diablo: Dočkáme se seriálové verze od Netflixu?
Seriály4. 9. 2018
Diablo: Dočkáme se seriálové verze od Netflixu?
Jak uvedl web Spiel Times, společnost Blizzard si nedávno zaregistrovala ochrannou známku "Diablo" spadající pod kolonku "Downloadable films and movies featuring narratives based on a video game and provided via a video-on-demand service." - Něco ve smyslu "stažitelné filmy a díla inspirovaná videohrami a distribuovaná formou VOD".
No, ještě to bude fantasy detektivka, než se dozvíme další, a snad už podložené, podrobnosti ohledně příprav seriálového Diabla.