Společnost We Company pořádá konferenční hovor o finančních výsledcích za fiskální rok 2018

Společnost WeWork Companies Inc. (dále jen „společnost“), jako eminent 7,875% dluhopisů splatných v roce 2025 (dále jen „dluhopisy“), uspořádá v pondělí 25. března 2019, v 17 hodin východního času konferenční hovor pro kvalifikované účastníky, kteří budou diskutovat o finančních výsledcích společnosti za fiskální rok 2018.

Současní držitelé a skuteční vlastníci dluhopisů, bona fide budoucí kupující dluhopisů, jako jsou institucionální kupující (podle definice v kapitole 144A Zákona o cenných papírech z roku 1933) nebo zájemci z jiných zemí než USA (podle definice v Předpisu S podle Zákona o cenných papírech z roku 1933), analytici z oblasti cenných papírů a finanční instituce, které ovlivňují trh, mohou získat přístup k informacím o hovoru, pokud se zaregistrují na zabezpečených internetových stránkách společnosti na adrese investors.wework.com. Další informace o konferenčním hovoru (včetně přístupového čísla) budou k dispozici na zabezpečené webové stránce.

Strany, které požadují přístup na zabezpečené stránky společnosti, budou vyzváni, aby poskytly určitá prohlášení a záruky, které potvrdí jejich status držitelů nebo skutečných vlastníků dluhopisů, kvalifikovaných institucionálních kupujících dluhopisů, analytiků v oblasti cenných papírů nebo tvůrců trhu a že s informacemi, které budou poskytovány na zabezpečené internetové stránce, budou zacházet jako s důvěrnými.

Zdrojovou zprávu si můžete prohlédnout na stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190318005848/en/

Kontakty

Kontakt pro investory:

Aristaia Vasilakis

Email : Investor@wework.com

Kontakt pro tisk:

Dominic McMullan

Email : Press@wework.com

Zdroj: WeWork Companies Inc.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-finance-WeWork Companies

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
Finance, ekonomika

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.