Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

The Voice Česko Slovensko 2019, 6. výběr naslepo: Jak Vojta Dyk padnul na kolena

20. Březen 2019 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Vojta Dyk na kolenou

Výběry naslepo letošního Voicu se pomalu chýlí ke konci. Je třeba ještě zaplnit poslední volná místa ve čtyřech týmech našich hvězdných koučů. Kteří šťastlivci tyto týmy doplnili tentokrát? Mají šanci zamíchat kartami, nebo budou jen do počtu? A před kterou soutěžící se Vojta Dyk ponížil tak, jak se (řečeno slovy Josefa Somra, respektive jeho postavy ze seriálu Byl jednou jeden dům) ještě žádnej Dyk nikdy neponížil? Na to všechno vám v následujících odstavcích odpoví DJ Vlado a Scalex.

Ivo Blahunek

zpíval: Shawn Mendes – Stitches
(ne)otočil se: nikdo

DJ Vlado: Máme tady další případ vystoupení, kdy je všechno víceméně v pořádku, ale chybí tam výrazný wow moment, který by člověka vystřelil ze sedačky. Ivo by mohl být dobrý frontman, ale na sólo je až příliš nevýrazný.

Scalex: Rozhodně to nebyl žádný průšvih, žádná školní besídka, ale v konkurenci, která už teď ve Voice je, by Ivo byl pěšákem do počtu určeným na odstřel v prvních kolech. A přeci jen bude zajímavější, když se tam budou odstřelovat sobě rovní. Ale jinak typově nemá Ivo úplně špatnou barvu hlasu, v nižších polohách zastřenou, ve vyšších není umečený, ale je to všechno krapítko jalové.

Ivo Blahunek

Monika Drgáňová

zpívala: James Brown – It’s A Man’s Man’s Man’s World
otočili se: všichni
šla do týmu: ke Kalimu

DJ Vlado: Monika je případem technicky výborné zpěvačky, která má jen jednu, ale za to dost výraznou chybu. Její hlas je totiž v těch nejvyšších tónech extrémně nepříjemný, až to místy znělo jako akupunktura uší. Nižší pasáže přitom byly v pohodě, přičemž v nich Monika předvedla perfektní dynamiku, ale ty výšky, ty výšky.

Scalex: Monika je muzikálová zpěvačka, evidentně má značné zkušenosti, svůj hlas umí ovládat, jen mi těch technik přišlo opět příliš mnoho na tak krátký čas. Ale chápu to tak, že i když je to přeplácané, je to prostě zpráva pro porotce: “Hele, tohle všechno umím.” A i přes to střídání technik zněl hlas konzistentně. Moniku není třeba co učit, v dalších kolech s ní nebude mít Kali moc práce, na druhou stranu nemůžeme nejspíš očekávat ani žádný výrazný vývoj, nicméně vzhledem k tomu, jak málo živých kol nakonec bude, se vlastně o vývoji ani nedá mluvit, nebude na to prostě čas. A když nebude čas na vývoj, bude čas na normální výkony a tady má Monika obrovskou šanci zabodovat. Za mě výborné a výšky mi bubínky nervaly.

Monika Drgáňová

Izabela Škutová

zpívala: Hana Zagorová – Kousek cesty s tebou
(ne)otočil se: nikdo

DJ Vlado: Pozorní diváci si Izabelu mohou pamatovat z druhé federální SuperStar, ve které byla členkou kvartetu One Voice, který spolu s ní dále tvořili Celeste Buckingham, Noah Ellenwood a Tomáš Jurenka. Už tehdy patřila k nadějnějším zpěvačkám toho ročníku, ale za 8 let se ještě rozhodně zlepšila. Její hlas je silný a sytý, místy jím připomíná Anetu Langerovou, navíc má velmi dobrý výraz. Absolutně nechápu, proč se nikdo neotočil.

Scalex: Tak tohle bylo kruté. Izabela to pojala s výborným přednesem, pro mě zajímavějším než originál, dala do zpěvu velkou sílu a energii, aniž by to přespříliš přeřvala a je velká škoda, že od porotců šanci nedostala. Nicméně na Voice se dívá řada lovců talentů a pokud Izabela už nemá nějaké angažmá, je velmi pravděpodobné, že po odvysílání tohoto dílu nějaké nabídky budou.

Izabela Škutová

Terezie Ondičová

zpívala: Tori Kelly (originál Stevie Wonder) – Don’t You Worry ‘Bout A Thing
otočili se: Vojta, Kali a Jana
šla do týmu: k Vojtovi

DJ Vlado: Typická ukázka, že nemusíte mít ultravýjimečný hlas, když to vyvážíte jinými atributy. Terezie má sice trochu jalovější barvu hlasu (místy typicky romskou), avšak vyvažuje to skvělým jazzovým feelingem. Z jejího vystoupení přímo sálala svěží a živočišná energie, navíc i Terezka působí jako člověk velmi příjemně, takové milé usměvavé sluníčko. Když k tomu připočtu perfektní a neotřelý výběr písně, tak není co řešit a nezábavnější a nejkompaktnější vystoupení večera je na světě. Na Terezku jsem v dalších kolech velmi zvědavý. Nedivím se Vojtovi, že před ní poklekl, i když Kaliho nemusel nazývat trolem.

Scalex: Hodně dobré vystoupení, dnes s přehledem nejlepší a jedno z nejlepších zatím v celém Voice. Velmi složitá skladba s náročnými pasážemi a i v té zkrácené verzi je to pořádná kláda. V maličkém těle se skrývá velký hlas a obrovská muzikálnost. Tady si dělám výrazný puntík a Terezii budu určitě sledovat i mimo Voice.

Terezie Ondičová

Markéta Bečáková

zpívala: Meghan Trainor – All About That Bass / Ewa Farna – Mám boky jako skříň
(ne)otočil se: nikdo

DJ Vlado: Vyloženě špatný výběr písně. Tuto odrhovačku je třeba pojmout s vtipem a nadhledem, což se tady ale absolutně nedělo. Od Markéty jsme se jen dozvěděli informaci, jaké jsou v této písni tóny. Kdyby to nemixla s českou verzí od Ewy Farné, nebylo by na jejím vystoupení nic k zapamatování.

Scalex: Sice dobrý nápad, jak i v tom krátkém čase prodat angličtinu a češtinu zároveň, ale ruku v ruce s tím měl jít i lepší výkon pěvecký. Tohle bylo odzpíváno v jedné rovině, žádné hrátky s dynamikou a hlavně nic bláznivého – a tahle písnička má být trochu bláznivá a má to být slyšet i z toho zpěvu. Bohužel, tady bylo neotočení se porotců na místě.

Markéta Bečáková

Šimon Švidraň

zpíval: Justin Bieber – Love Yourself
otočili se: Jana a Pepa
šel do týmu: k Janě

DJ Vlado: Bratr známé slovenské herečky a finalistky prvního Hlasu má relativně zajímavou barvu hlasu, bohužel jeho zpěv je výrazově plochý jako *vy víte co* (abych zase neopakoval „mutantku“). Šimon celou dobu zpíval v jedné lajně a nebýt jeho barvy hlasu, tak by se možná ani jeden z koučů neotočil. Pro další kola ho považuju za outsidera, v Janině týmu jsou lepší zpěváci.

Scalex: Nepochopil jsem ani to, proč je Jana Kirschner z téhle skladby tak odvařená, ani proč se otočil Pepa. Barva hlasu není úplně marná, ale ani žádný zázrak, nějaká dynamika se pak vůbec nekonala – což je do značné míry písničkou, možná že na něčem jiném by ukázal lepší kvality. Mě tedy tento výkon vůbec nepřesvědčil.

Šimon Švidraň

Peter Letovanec

zpíval: Ed Sheeran – Castle On The Hill
(ne)otočil se: nikdo

DJ Vlado: Tady se nejspíš rozejdu s některými našimi diskutéry a naopak budu souhlasit s porotou. Ačkoliv Peter není špatný zpěvák, tak pro mé uši má nepříjemný a místy dost mečivý hlas. Navíc tato píseň, kterou považuju za jednu z nejlepších z repertoáru „dvojčete Matěje Hádka“ (byť v hitparádách byla trochu ve stínu paralelně vydané odrhovačky Shape Of You), se musí v refrénu pořádně rozbalit, na což je Petrův hlas příliš tenký. Taky bych se neotočil.

Scalex: Barva hlasu a dobrá intonace bohužel není všechno, tady výrazně scházela energie. Některé písně potřebují v hlasu sílu, dokonce i takový medvídek jako Ed Sheeran ji má, tady to byl trochu čajíček. Přesně jak řekli porotci.- špatné to nebylo, ale konkurence velká. My přesně nevíme, jak šla vystoupení za sebou, castingové díly nejsou chronologické, takže je dost možné, že v týmech už bylo plno a pro Petera zkrátka nebylo místo – poslední místa si porotci schovávají pro někoho opravdu unikátního (ale někdy čekají a čekají a pak je vyplácají na někoho, kdo za to nestál).

Peter Letovanec

Natálie Rotterová

zpívala: Demi Lovato – Sober
otočil se: Pepa

DJ Vlado: Natálie je hodně výrazný a zajímavý typ, proto se přiznám, že jsem od ní čekal víc, což bylo ale především vinou písně. Na tomto bezbarvém a beztvarém cajdáku, který plyne odnikud nikam, se nedá doopravdy pořádně vyniknout. A je to škoda, jelikož jinak má Natálie velmi zajímavý hlas. Pro další kola je však perspektivní, proto jí řadím do své Top 3 tohoto dílu, i když mě její vystoupení tak úplně nedostalo.

Scalex: Tohle bylo bohužel takové vystoupení z ranku “medailonek mě zaujal víc než výkon.”  Nebylo to špatné, barva hlasu slibná, odzpíváno slušně, i nějaké emoce tam byly, ale bylo vidět, že i Pepa měl o výběru písně pochyby.

Natálie Rotterová

Zuzana Szpevár

zpívala: AC/DC – Highway To Hell
otočili se: Vojta, Jana a Pepa
šla do týmu: k Pepovi

DJ Vlado: Zuzanino vystoupení by možná dobře obstálo na venkovské tancovačce, když už jsou všichni nalití, ale v této soutěži je to poněkud bizarní. Zuzany přiškrcený hlas zněl místy, jako když Rákosníček mutuje. Už jsme tady měli za ty roky mnohem lepší rockerky a té nejlepší z nich – Gábině Gunčíkové nesahá Zuzana ani po paty. Absolutně nechápu, že se otočili hned tři koučové, avšak v Pepově našlapaném týmu jí nevěštím dlouhou životnost.

Scalex: No, povídat o sestře zemřelé na rakovinu, prohlásit, že “až budu zpívat, budu na ni myslet” a pak vystřihnout ausgerechnet Highway to Hell, mi přijde docela bizarní, ale chápu, že jsem si v tom našel něco, co tam nebylo. Zuzana roky zpívala na lodích a tihle lidé bývají rutinéři. Bohužel si často vypěstují nějaké zlozvyky, a pak je umí překrýt, že laik to nepozná. Zuzana třeba dost maskovala intonační problémy. Ale sám Pepa pak říkal, že mu intonační úlety až tolik nevadí, takže asi zamířila do správného týmu. Tahle písnička umí docela dost pomoct k touchdownům, ale tady to od něj bylo na míle daleko.

Zuzana Szpevár

Jan Mašek

zpíval: Kings Of Leon – Use Somebody
(ne)otočil se: nikdo

DJ Vlado: A tohle bylo jako co? Co proboha tenhle agent Hvězdné pěchoty pohledával ve Výběru naslepo. Hvězdná pěchota má své místo v SuperStar, ale Voice se odlišuje právě tím, že už tam žádné tragédy
neslyšíme, nebo aspoň bychom neměli slyšet. Bezkonkurenčně nejhorší vystoupení nejen tohoto dílu, ale všech výběrů naslepo.

Scalex: Omyl. Všechno špatně. Není co dodat.

Jan Mašek

Monika Zaťková

zpívala: Calum Scott – Dancing On My Own
otočili se: Vojta a Pepa
šla do týmu: k Pepovi

DJ Vlado: Monika, která je tak trochu vizuálním dvojčetem Libušky Šafránkové zamlada, je právě tou mojí černou kobylkou, o které jsem psal v minulém rekapu. Musím však říct, že má očekávání splnila jen napůl (a nemyslím tím, že na fotkách z Facebooku a Instagramu jí to slušelo víc než v reálu). Monika má naprosto senzační barvu hlasu, která zní velmi příjemně ve všech polohách, bohužel její zpěv má k dokonalosti dost daleko a místy byla hodně falešná. Pokud se výrazně nezlepší, tak její cesta soutěží nebude mít dlouhého trvání (kéž bych se mýlil), nicméně za tu barvu hlasu jí prostě do své Top 3 nemůžu nedat.

Scalex: Hodně zajímavý hlas, ale také hodně zjevná malá zkušenost. Monika je neopracovaný diamant, o kterém víme, že tam uvnitř zaručeně je, ale bude potřeba ho pořádně obrousit. Na Monice je hodně práce, ale je to práce, která stojí za to. U některých nedokonale zpívajících lidí je lepší mávnou rukou a ať jdou raději dělat něco jiného, ale v téhle slečně je velký potenciál. Bylo by dobré, kdyby i po soutěži našla dobrého hlasového poradce, nějakého soudného a normálního (můj tip – Linda Finková), aby s ní pracoval na hlasových technikách. Monice se často lámal hlas do různých technik a je potřeba naučit se je mít víc pod kontrolou.

Monika Zaťková

Tereza Rays

zpívala: Lenny Kravitz – Are You Gonna Go My Way
(ne)otočil se: nikdo

DJ Vlado: Tereza je v českém hudebním rybníčku známá postava, je frontmankou projektu Electric Lady, pro kterou píše veškerou hudbu a texty. Tereza je velmi dobrá muzikantka, bohužel však její hlas v této rockové vypalovačce zněl, jako kdyby se nadýchala hélia z balónku. Ve vlastních písních zní mnohem lépe. Tereza možná ani nechtěla postoupit, ale jen si trochu udělat promo.

Scalex: Tohle se Tereze nepovedlo. Slyšel jsem jiné její věci, nejsem úplně její fanoušek, ale vím, že umí zpívat uspořádaněji. V této skladbě zpívala zvláštně, občas hučela jak piliňáky, občas kvičela jak podsvinče. Moc tomu nerozumím, mohla zvolit výrazně lépe a taky to výrazně lépe odzpívat. Leč nestalo se.

Tereza Rays

Vojtěch Malchárek

zpíval: Harry Styles – Sign Of The Times
otočili se: všichni
šel do týmu: k Vojtovi

DJ Vlado: Kdybychom hledali nejpřeceněnější vystoupení výběru naslepo, Vojta by byl vážným kandidátem. Není to sice špatný zpěvák, ale podle mě ani nijak výjimečný. Prostě takový klasický kantilénář bez osobnosti, navíc pro mě s lehce nepříjemným hlasem. Startovní pozici má sice v týmu svého jmenovce velmi slušnou, avšak já bych si na něj tak úplně nevsadil, protože z minulých řad si můžeme pamatovat, jak dopadli někteří castingoví superfavoriti.

Scalex: Pustil jsem si to hned třikrát, abych zjistil, co že mi to uchází za geniálnost, ale asi jsem k tomu ještě nedorostl. Vojtěch mi přijde jako takový trochu lepší Drda. Rozhodně dobrý, ne že ne, ten tichý zastřeňák na začátku byl zajímavý, pak to teda zabil hodně impotentní falzet, otevřený hlas už byl zase v pohodě. Celkově dobrý výkon, tady bych se asi porotcům nedivil, že se otočili, ale opět – pořád čekám na touchdown a on ne a ne přijít.

Vojtěch Malchárek

Top 3 nejlepších podle DJ Vlada:

1. Terezie Ondičová (za feeling a energii)
2. Monika Zaťková (za barvu hlasu)
3. Natálie Rotterová (za osobitost)

Top 3 nejlepších podle Scalexe:

1. Monika Drgáňová
2. Terezie Ondičová
3. Monika Zaťková

Speciální ceny DJ Vlada:

Speciální cena pro nejlepší nepostupující:

Izabela Škutová

Speciální cena za nejhorší vystoupení všech výběrů naslepo:

Jan Mašek

Speciální cena pro nejpreceňovanějšího soutěžícího:

Vojtěch Malchárek

Hodnocení 6. dílu podle DJ Vlada:

Šestý výběr naslepo v podstatě jen potvrdil klesající tendenci, kterou nastavil minulý díl. Kdy si produkce sakra uvědomí, že nadbytek castingových dílů jejich úroveň jen celkově rozmělní? Ještěže se příští týden úvodní část už skončí a pak už přejdeme k opravdovému soutěžení, které bude mnohem napínavější a výživnější. Porota a moderátorky opět bez komentáře, jelikož bych opět o nich neřekl nic nového. Jak jsem již naznačil, v neděli nás čeká již poslední výběr naslepo, ve kterém se týmu našich koučů zkompletují. A nyní už je jasné, že koučové mohou mít v týmech i víc než 12 soutěžících, jelikož kdyby byl limit 12, tak by Vojta Dyk a Pepa Vojtek měli už plno, zatímco Kalimu a Janě Kirschner by přibyly už jen dva kousky a castingový díl jen se čtyřmi postupujícími by byl docela o ničem. Kdo budou ti poslední šťastlivci, kterým naši kouči otočí svá křesla, to zjistíme už za pár dní.

Hodnocení 6. dílu podle Scalexe:

Je to dlouhé a je to nuda. Kdybychom se alespoň dočkali nějakých dechberoucích výkonů, nebo porota perlila, ale neděje se ani jedno. A vlastně mi schází i to, že i k neúspěšným soutěžícím se porotci otočí, zdůvodní svoje rozhodnutí, případně vyjádří lítost, nebo se alespoň nějak vysloví k tomu výkonu, třeba dobrou radou. Každopádně nechápu ten počin dramaturgie a produkce naflákat sedm castingových dílů, když už minulá řada ukázala, že to bůhvíjaký zájem a sledovanost nevyvolalo. Bohužel, doby, kdy pořady typu Superstar válcovaly konkurenci, SMSky se počítaly na statisíce a soutěží žila mnohá média, už jsou pryč. Pro upoutání zájmu by bylo potřeba přijít s novým formátem nebo alespoň vytáhnout něco jiného než pěveckou soutěž (nechápu, proč když všichni vidí značný úspěch StarDance, nepřijdou třeba se So You Think You Can Dance). Docela se mi po těch časech, kdy tyhle pořady byly vlajkovou lodí a podle toho se do nich i investovalo, stýská. Ale co naděláme, je potřeba počkat, až ve světě vymyslej zase něco nového geniálního, pak si za drahé peníze koupíme licenci a pěkně to po česku zprzníme (zdravím českého MasterChefa, nejhoršího ze všech národních variant, kde dodnes nepochopili, jak mají vypadat stopky).

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 100
1
Jardach
Reagovat

“tak by Vojta Dyk a Pepa Vojtek měli už plno, zatímco Kalimu a Janě Kirschner by přibyly už jen dva kousky a castingový díl jen se čtyřmi postupujícími by byl docela o ničem.”

Ja bbych se nedivil,kdyby tomu tak bylo,myslim si,ze uz i horsi veci u nas spachali na ruznych reality show

2
Jai Kudo
Reagovat

Tak jsem poprvé letos skoukl jeden díl The Voice a hned musím nesouhlasit s Vladem. Monika Drgáňová byla výborná a za mě No1 v tomto díle. Hned vzápětí nesouhlasím s chválou na Isabelu – to bylo hrozný, co předvedla! Jsem rád, že porota tentokrát odolala a neotočila se. Tereza Ondičová – další zajímavý výkon, postup je OK. Dál v podstatě není co hodnotit, jen bych chtěl poznamenat, že u té legrační barové zpěvačky snažící se uzpívat Highway To Hell jsem se po třech taktech začal smát a vydrželo mně to až do okamžiku, když se 3 koučové otočili….to snad nemohli jako celkem uznávaní „muzikanti“ myslet vážně. A ta Electro Lady nebyla o moc lepší a ani to brnkání na kytáru jí moc nepomohlo. Tak asi takhle….

3
Scalex
Reagovat

Doplněna moje část rekapu.

4
Lukša
Reagovat

@Scalex: Ale huš, ty hodiny už jsou tam prakticky jen na okrasu, tak proč je předělávat. Jo v minulých řadách, to měl kameraman úchylku a musel je zabírat každých 5 minut, takže to člověka štvalo, teď už ale čas hlásí hlavně porotci a divák ani nestihne zaregistrovat, jakým že to směrem ručičky putují :-)

5
Mia
Reagovat

@Scalex: Scalex ma hlavne donútil sa zamyslieť a pospomínať, keď som čítala jeho zhodnotenie celého dielu. A úplne sa s ním stotožňujem. Hlavne mi vadí niekoľko vecí, čo sa týka rôznych show. Za prvé je to jednoznačne… akási vyprchanosť (Češi majú krajší výraz vyčpělost). Neviem, či to je tým, že je tu pár RS, ktoré sa točia stále dokola, pričom drvivá väčšina je o speve – SS, Voice, Tvár, veľká časť Talentu sú spevácke kategórie (malé detičky, staré detičky, mladé babičky, staré babičky, menej pesničkári, viac pesničkári, blaaaa blaaaa)…. Všetko je (opäť krásny český výraz :-)) unylé, nudné, prekalkulované, umelé. Človek necíti žiadny drive, žiadne nasadenie – a teraz nemyslím súťažiacich, ale porotu, režisérov, produkčných. Podľa mňa to robia tí istí ľudia furt dokola a potom to aj tak vyzerá, na jedno kopyto všetko. Stále tie isté pesničky (tým trpela hlavne Superstar v posledných verziách), žiadna práca so spevákmi, nič, žiadne nápady. Neviem či ja som už stará, alebo tá moja otrávenosť nie je závislá na veku ale závislá na kvalite RS. Scalex mi tým, že spomenul show So you think you can dance, pripomenul časy, keď na TV Hnoj (inak známa tiež ako Tv Joj) išla RS Miliónový tanec (čo bolo plus/mínus rovnaký princíp). Steva Chleba mám doteraz vo svojich mokrých (pardon, ŠŤASTNÝCH) snoch, Johny Mečoch a Mel Kasenčáková tancovali ako boh a bohyňa. Odškrtávala som si dni do ďalšieho dielu. Skvelé bolo aj to, ako sa každý týždeň museli popasovať s nejakou témou, a nie ako v Superstar – obľúbená skladba mojej mamky, obľúbená skladba mojej babky, obľúbená skladba môjho otcovho koňa psa. „Témy“ aby sa nepovedalo, kam sa zase schovajú všetky tie vykopávky, ktoré sa spievali v podobných súťažiach už stotisíc krát. OK, prečo neurobiť oldies kolo, rockové kolo, potom súčasný pop kolo (áno moji milí produkční, ak ste si nevšimli, pop sa od čias It’s my life posunul niekam hooodne ďaleko!!) atd. Opäť budem fňukať – kde sú tie časy, keď sa Tomáš Bezdeda pasoval so SWINGOVÝM kolom!! Tým nechcem povedať, že spevák by mal byť univerzálny a zaspievať všetko, ani že by malo byť opäť swingové kolo. Ale bolo to aspoň trocha zaujímavé, a hlavne, človek mohol daného speváka obdivovať viac, ak sa postavil aj nejakej výzve, aj keď danú tému nemal rád. Niekedy tie nápady, ako poňať nejaké kolo, ktoré mi nejde, boli omnoho lepšie ako keď s tým niekto nemal problém a len to odspieval. Rovnako tak Stardance (na SVK bol tuším názov Let’s dance). Kde sú tie časy, keď som ani nedýchala pri tom, ako tancoval Ďuro Mokrý alebo Petra Polnišová. Časy, keď porota aj skutočne realisticky honotila…. Ten decentný večer pri kávičke a tanci, čo predvádza ČT, to je vážne na smiech. Všetci sa pekne potľapkajú po pleci, usmejú sa, rozdajú sa body, aby sa nepovedalo, a ide sa ďalej. Nuuuudaaaaa. Ja nevravím, že všetci porotcovia majú byť vulgárni a superironický, ale v dnešnej dobe politickej korektnosti je to fakt nuuuudaaaa. Minimálne pokiaľ sa človek prihlási dobrovoľne (viď SS, Voice a podobne), tak by mal byť pripravený na kritiku. O HLP ani nehovorím. Kebyže sa mi chce pozerať tie trápne castingy ešte raz, akože ani zadarmo, tak by stálo za to spočítať, koľko z tých, čo postúpili, malo pred spevom medailónik o ich ťažkom osude. Ja im tie osudy nezávidím, ale toto je sakra spevácka súťaz, a nie Modré z neba. Ale ja viem prečo to robia. Keďže živákov je tak málo, súťažiaci sa nemajú kam posunúť, skoro ich nevidíme, nepamätáme si ich, tak aspoň sa produkcia snaží, aby sme si k nim vytvorili vzťah cez HLP, lebo cez spev to nestíhame. Súhlasím s tým, že ak to robiť takto, tak to by sa na to mali radšej vyprdnúť. Ale povedzme si úprimne – čo by dávali, kebyže vyhádžu všetky RS? Viacej Ordinácie? Alebo nejaké ďalšie seriály podobného typu a kvality? Keď im vymrie generácia mojej mamky, tak sa z toho televízie…viete čo. Lebo ich už nikto nebude pozerať, tie ich reklamy prerušované programom.
Fuj, som sa rozohnila, ale už mi je lepšie! :-p

6
Mia
Reagovat

P.S. Aj Scalexove komentáre, ktoré si pamätám spred mnohých a mnohých rokov, boli ostrejšie. To predtým bola Carolina Reaper, teraz je to už len maďarská feferónka. ;-) Ale stále je to zábavnejšie, ako castingy.

7
jj
Reagovat

Většina lidí je nespokojená, mně se naopak zdálo tohle kolo možná nejlepší dosud. Kolo předtím jsem si druhý den nepamatoval jediný výkon, dokonce začínám pochybovat, že nějaké vůbec bylo, teď si pořád pamatuju asi půlku výkonů. A u nepostupu Isabely Škutákový jsem si krásně od plic zanadával, takže i emocí bylo dost. A to jsem doposud vlastně se všemi nepostupy víceméně souhlasil. Hned před ní zpívající Moniku Drgáňovou a po ní Terezii Ondičovou jsem si sice po konci kola téměř nepamatoval, zřejmě díky skvělému výkonu a nepostupu Isabely, ale díky rekapu jsem si je pustil znova a překvapivě obě zpívaly výborně. I když bavila mě hlavně Monika, barva hlasu Terezie mi nesedí. Obě metalistky taky dobrý, asi jak mě nepostup Isabely dostal do správný nálady. Je zajímavý, jak momentálni rozpoložení dokáže ovlivnit dojem ze zpěvu. Tereza Rays byla ale lepší, jen mi tam chyběla zajímavější barva hlasu, tu druhou trochu srážel zjev, porotcům se ale nedivím, že se otočili.

8
Tomáš
Reagovat

Jo Isabela Škutáková měla postoupit, jak babám nefandím tak tady ten nepostup vážně zamrzel. Drgáňová mě naopak neoslovila vůbec, vůbec to není šálek mého čaje. Pro mě byl z tohoto dílu jednoznačně nejlepší Šimon a je mi jedno že můj názor tu nikdo jiný sdílet nebude.

9
Scalex
Reagovat

@Lukša: ty hodiny jsou jedna věc z bambilionu, které tam jsou špatně. Je tam toho špatně samozřejmě mnohem víc, ale ty hodiny, těm se fakt musím smát. Ale vzhledem k tomu, že obvykle licence pořadu postihuje každý sebemenší detail, si dovedu představit, že národní verze MasterChefa mají tyhlety pitomě udělané hodiny přikázané. A že normální hodiny, kde běží čas třeba od 40 minut směrem k nule, tedy nejlogičtějším možným způsobem, jsou jen v původní americké verzi. Já teda ty ostatní národní verze moc nesledoval, ještě se na ně zaměřím. Každopádně to, že český Masterchef je ubohý slaboučký odvar toho, co by to být mohlo, je prostě neoddiskutovatelné.

10
Scalex
Reagovat

@Mia: upřímně – na těch mých komentářích je vidět, že jsou tak trochu z povinnosti. Já bych se rád díval na hledání nových talentů, ale to provedení je tak špatné, že mě to moc nebaví. Dřív bych umřel, než abych si nechal utéct tu soutěž v televizi. Z letošního Voice jsem v televizi neviděl nic, všechno si to pouštím až na Voyo třeba druhý, třetí den po odvysílání. Takže je pravda, že moje komenty, moje části rekapu už nejsou takové, jaké bývaly, protože to tak neprožívám. Ale o to víc jsem rád, že Vlado to pořád nevzdává, protože on je chodící databáze pěveckých soutěží a jeho postřehy o tom, kdo zkouší štěstí znovu nebo kdo je čí příbuzný, jsou zajímavé. Vidím, že i jemu se stýská po zlatých časech pěveckých soutěží. No, zatím ještě pořád neházíme flintu do žita a doufáme, že se ještě dožijeme nějakého překvapení na poli talentových show a že se zas Panáček bude zadýchávat pod stovkami komentářů během každého vysílání.

11
Prochor
Reagovat

Na formátu The Voice je divné, že máte 8 castingů a 3 živáky+finále. To znamená, že lidi, kteří postoupili v prvních castinzích si diváci už prakticky nepamatují a pak je uvidí jen ve 3 živácích. To znamená že formát Voice brání elementárnímu poznání soutěžících. Není možné si k nim vytvořit nějaký vztah tak, jak se to děje v Superstar. Zkrátka po každém dílu Voice se zase o něco víc těším na další Superstar (doufám, že bude) a to i když bude v okleštěné formě.

12
Monika
Reagovat

Dost me prekvapuje kolik lidi by se otocilo u Izabely, mi jeji prednes prisel stejne nudnej jako jeji vizual, hlas zcela nerozpoznatelnej a tuctovej, hadam, ze v superstar by neprosla ani castingem.

13
Looky
Reagovat

@Prochor: Mezi Blind Auditions a živáky jsou ještě dvě kola – K.O. a Battly. Ale jinak souhlas, první díl Blind (10.2.) a poslední KO (21.4.) je dost dlouhá prodleva. Aspoň si diváci pocvičí paměť :)

14
jj
Reagovat

Taky krátce odbočím, z letošního MasterChefa jsem viděl jen tři první díly, takže můj komentář nebude moc zasvěcenej, i když předchozí řady jsem viděl celý. Nevím, jak je to teď, ale hlavně mi vadilo, že první tři díly byly strašně přátelský, včetně porotců, ti ve mně nebudili žádný respekt, hodní strejdové, žádná soutěživost, celkově bez napětí, telenovela, to i Prostřeno je napínavější. Taky mi připadalo mi, že se nadržuje vizuálně zajímavějším soutěžícím. Netvrdím, že tomu je tak i teď.

15
Tomáš
Reagovat

@Prochor: Ty tři živáky jsou myšleny asi i s tím Finálem bohužel takže je to ještě horší než si myslíš. :-D Ale jinak za tohle nemůže ani tak samotný formát The Voice ( byť to rozdělené hlasování v týmech mi na něm taky není po chuti ) ale spíš za to můžou televize že už takhle zkracují kvůli tomu aby ušetřili všechny pěvecké formáty. To už máš pak celkem jedno jestli to bude Superstar, Voice nebo třeba X Factor, když budou všude jen tři živáky, tak si ten vztah nevytvoříš pomalu už nikdy k nikomu. Je to fakt smutné ale už jim to tolik nevynáší a prachy bohužel vládnou světem.

16
Monika
Reagovat

Videli jste uz upoutavku na posledni casting/ Bude tam i stary znamy ze superstar Kristian Revay a taktez Anna Mária D´Almeida.

17
Tomáš
Reagovat

@Monika: Budou tam no. Ta Anna Mária mě kdysi když byla v Superstar vůbec nebrala a byl sem rád že tam tenkrát nikam nepostoupila. Nepředpokládám že by se můj pohled na ni mohl nějak změnit. A Kristián ten je super, zaslouží si dostat se do finálových kol ale má strašnou smůlu kvůli tomu jak Nova s Markízou neustále zkracují počet živých kol a proto tak jak se kvůli tomu nikam nedostal loni v Superstar, tak se kvůli tomu nejspíš nikam nedostane ani letos ve Voice. :/ Tady se jasně ukazuje že ten minimální počet Live Shows má ve všech směrech úplně fatální dopady.

18
Violete
Reagovat

@Monika: Tak Kristiana jsem si nevybavovala,ale pri poslechu se mi zda jako dobry typek.Tak snad postoupi.

19
Tomáš
Reagovat

@Violete: Z výběru naslepo třeba postoupí ale dostat se až do živáků při jejich počtu a při konkurenci co tam je má pramalou ať už půjde do jakéhokoliv týmu. Takže asi bohužel dopadne úplně stejně jako loni v Superstar a ostrouhá.

21
Violete
Reagovat

@Tomáš: Tak snit o tom,ze se dostane a fandit muzeme :-) Jeste uvidime,jakou pisen da v nedeli.

22
Pepino
Reagovat

Dnes večer tam bude boybanďák Milan Brigadoi, to se máme na co těšit.

23
Tomáš
Reagovat

Na Kristiána se těším a doufám že aspoň dnes se mu někdo otočí. Taky sem zvědavý co dá dnes za song.

24
Tomáš
Reagovat

@Pepino: Tak toho neznám a to jméno mi nic neříká.

25
Ally
Reagovat

@Mia:
Jsem se pobavila..pry oblibena pisen otcova kona☺a vzdycky jsem myslela , ze slovenstina ma hezci vyrazy,ale vy zas najdete ceske..Nj chybi tomu obcas jiskra, tezko rict nebyt rekapu a diskusi, jestli bych se divala. Doby, kdy to sledovali cele rodiny a vsichni resili..Stardance co jsem tak sledovala myslim jeste drzi Eben. No asi to chce osobnosti a nadsence i jako soutezici, a pak to pujde samo..a ne na krec?

26
Petr
Reagovat

@Tomáš: Tom Walker -Leave a light on

27
Violete
Reagovat

@Petr: To bude zpívat Kristián? Výborná věc, v tom by mohl být dobrý.

28
Jana
Reagovat

Jak může soutěžit Kristián Révai když byl minulý rok v Superstar a dostal se tam až do Finále?

29
Violete
Reagovat

@Jana: Byl az ve finale?A kolikaty skoncil?

30
Monika
Reagovat

@Jana: Dostal se pouze do semifinale. Asi je to mozne kdyz tam byla i Debnarova, ktera skoncila v superstar dokonce ve finale sedma.

31
Petr
Reagovat

Jakmile se objevi nekdo 2x v pevecke soutezi, ma u me minus a automaticky klesne. I Terezu Maskovou jsem mel v meritku „temer zoufalka“ ta to ale zachranila tim ze zpivala bezvadne a v dobe CSMT byla jeste dite) zatim vsichni ktery se takhle cpali do televize kdyz je jednou vyrazili tak nakonec neudelali karieru. U Kristiana i Kristiny se obavam stejneho osudu

32
Tomáš
Reagovat

Já to u Kristiána chápu. Nevyšlo to loni v Superstar, tak to zkouší letos ve Voice ale bohužel to asi dopadne stejně. Prostě chce prorazit no. Loni měl smůlu, viděl bych ho ve Finále raději než třeba Petra Borkovce a nebo mělo postoupit 6 kluků. Letos když každý kouč vezme do živáků jen tři soutěžící, vidím jeho šance na postup až tam opět jako minimální. To spíš nechápu proč tam leze Debnárová, v SS byla až ve Finále a sedmá, byla tehdy v televizi dost dlouho a kdyby skutečně za něco stála, tak by se už na slovenské scéně dávno etablovala. U ní je to důkaz že prostě na to nemá a ani letošní soutěž jí v tom určitě nepomůže už jen proto že se v ní taky asi nikam moc daleko nedostane.

33
Rena
Reagovat

mě se ten první docela líbil…

34
Jardach
Reagovat

A vam se jako ta Marketa libila? Bud jsem se prastil do hlavy,nebo jsem prestal rozumnet anglictine…me to prislo jen jako prehlusene huhlani a ono 4 chair?

35
Michal V.
Reagovat

@Jardach: me spis prekvapilo to neotoceni se na tu muzikalovou zpevacku hned pote. ale je fakt, ze to moc nesleduju tak ani nevim jaka je letos konkurence

36
Michal V.
Reagovat

WTH?! ta holka ted…15 LET?! no wai

37
Jana2
Reagovat

@Michal V.: vypadá starší než já a mne je 30. Kam spěchá? Zpívá dobře, ale ten zjev v 15?

38
Theresa_feat Vladko
Reagovat

Ja jsem Pepik.

39
Michal V.
Reagovat

@Jana2: tak jako je fakt, ze i moje dcera ve 12ti vypada jak 18ti leta holka a to se jeste ani nemaluje :-), ale tohle bylo fakt hodne…

40
Theresa_feat Vladko
Reagovat

@Jana2: chtela bych ju videt nenamalovanou a bez tech drapu…

41
Michal V.
Reagovat

ale vubec bych se nedivil kdyby to byla Vladova letosni hvezda :-)

42
Tomáš
Reagovat

Ta patnáctka byla o ničem, úplně tuctové a nezajímavé. Takhle to zazpívá každá druhá zpěvačka co aspoň trochu umí zpívat. Ani nemá zajímavou barvu hlasu. Děsí mě že šla k Pepovi, jestli mi tam vyřadí nějakého favorita tak vážně nevím. Pro mě dnes jednoznačně nejlepší Kristián a ten první úplně na začátku taky nebyl špatný.

43
pimpa
Reagovat

@Michal V.: Tohle není Vladův typ, řekla bych. :-)

44
Jardach
Reagovat

Kola to je bike.o ….to si budu pamatovat urcite z dnesniho voicu…peklo

45
Michal V.
Reagovat

teda neni to nejakej fail strihace, ze nam ted ukazuji soutezici kde se otoci vsichni 4 porotci, kdyz jestli jsem to spravne pochopil tak 2 z nich uz maji tymy kompletni?!

46
Theresa_feat Vladko
Reagovat

@Michal V.: cely Voice je fail

47
Jardach
Reagovat

Tady je videt,ze na to muzou koukat uz jen “fanatici” jako my, je to silene spatne udelane,vykony slabe a stale verim,ze to necim prekvapi…des bes..

48
Nika
Reagovat

Tak ta poslední holka velmi dobrá, milá a moc hezká. Jen nevím, zda udělala dobře s výběrem Vojty…
Pak ještě dnes Kristián se mi líbil. Toho prvního jsem neslyšela, ale na YT má několik věcí, na jedné straně pár celkem slušných coverů, ale na druhé straně skupina MADS, jejímž je asi členem, je teda peklo na zemi.
Nejsem si jistá, jestli tohle není jen sranda, ale každopádně je na světě Lunetic revival !
https://www.youtube.com/watch?v=DsuspCOuMYQ

49
Monika
Reagovat

Za me dneska nejlepsi Kristian a Anette. Zbytek me moc nebavil. Byla jsem v soku z te patnactilete holky, ty brdo, neverim, ze ji neni aspon 21 let. Uplne me to vyrazilo z kresla a zpev takovej dost prechvalenej.

50
Nika
Reagovat

ta patnáctiletá byla jen šíleně přemalovaná, myslím, že kdyby sundala ty tuny makeupu, nalepené řasy a smyla nalíčené oči a hubu, byla by z ní normální a přirozená holka vypadající na svůj věk. Nechápu jen, že takovou maskaru ze sebe dokáže mladá holka udělat. Že jí neporadí rodiče nebo kamarádi. To bylo vážně moc:-)
Ale každopádně zpěv zcela zapomenutelný.

51
Monika
Reagovat

@Nika: Ten prvni to je peklo na zemi :-)) MADS je masakr horsi nez Lunetic, neco tak otresneho jsem snad neslysela.

52
Nika
Reagovat

@Monika: taky si říkám zlatej Lunetic:-)))

53
DJ Vlado
Reagovat

Tak pro mě vrcholy všech výběrů naslepo přišly na začátku (Lucka) a na konci (Annette), zajímavá náhoda :-D

54
Prochor
Reagovat

@Theresa_feat Vladko: V podstatě nevíme jak doopravdy vypadá a možná je dobře že se to nikdy nedozvíme. A to jsem si myslel, že královnou maskování je Karin Dvořáková z Farmy.

55
Bezík
Reagovat

Ale jo, Anette zajímavá, i když zase takové nadšení ve mě nevzbudila, víc se mi líbila Alice s kytarou z Kodaně ;-) Kiko.kikinder naštěstí přestal tlačit na pilu a řvát a začal zpívat a dobře udělal. U mě má významné plus za to, že dělá svoji muziku a pokud by už měl vyhrát chlap, aby to s Tomáškem nešlehlo, tak tohle by byl dobrej adept. Zbytek byl takovej pomíjivej.

56
nofux
Reagovat

Markéta Chladová chodila na stejnej gympl, o rok níž :-) co si tak pamatuju, tak má rozhodně na víc než předvedla v TV… jinak nejvíc se mi dneska líbila Anette.

57
RAINMAN
Reagovat

Anette špatně intonuje. I mírně falešné to bylo. Hlas má ale skvělý! Fantastický.

58
Monika
Reagovat

na Anette jsem zvedava dal, ncimene umim si predstavit i situaci, ze by vypadla. Na Fb ma par ukazek a vsechno je to na jedno kopyto, no a nejak extra z toho ani nejasam, Klidne muze pohoret na trochu jinem stylu hudby.

59
Violete
Reagovat

Mne se libili Kristian,Anett a ta patnactileta Jana.

60
Nika
Reagovat

@Bezík: Alice Stehlíčková měla v hlase spoustu manýrů, kudrlinek, ozdobiček, bylo to na můj vkus celé hodně překombinované, občas taky intonačně dost ujela.. Nejlepší z jejího vystoupení byly závěrečné tři takty.

61
Tomáš
Reagovat

Tak už jistě všichni netrpělivě očekáváte moji Top 3 za včerejšek

1 Kristián Révay – Není co řešit, Kikouš byl můj favorit už v Superstar a soudě podle včerejšího vystoupení se od minulého roku ve zpěvu ještě více zlepšil protože to bylo fakt super. Je to rocker a velký sympaťák, Kali by ho měl poslat do živáků. A Kikouš by si to zasloužil. Pro mě by ideálně byl i jedním z kandidátů na vítěze.
2 Milan Brigadoi – Na první pohled vypadal nevýrazně a moc sem od něj nečekal ale o to víc mě překvapilo jak postupně svůj hlas rozbaloval. Vážně dost dobrý a hustý, nebudu řešit teď jeho mimosoutěžní tvorbu protože jeho vystoupení v Blind Audition bylo super. Nevím teda moc jak dál obstojí v soutěži v konkurenci ostatních ale včera byl rozhodně jeden z nejlepších.
3 Anette Kolková – Tak se mi zase do Top 3 vešla i baba. Ale Anette vážně vypadá jako anděl a zpívá krásně, má velké charisma a zpívala písničku kterou mám rád. Bylo to hezké, chytilo to za srdce. A je to sympaťačka. Takhle roztomilou holku prostě hejtovat nemůžu a vypadá to teda že i mezi holkama letos budu mít minimálně jednu které ten úspěch budu přát jako kdysi třeba Dominice Staré, GG, Sabině Křovákové atd. Musím ale říct že i tak budu dávat v téhle show přednost chlapům a budu jim přát vítězství rozhodně daleko víc protože bab už za poslední roky tyhle show vyhrálo vážně mraky. Anette taky nemusí všechno sednout jak už tu psala Monika a může nakonec i pohořet. Může se stát všechno, no uvidíme. Anette v tuhle chvíli bych si dokázal představit ve Finále na 3. místě…kde by skončila za dvouma chlapama. :-)))))))

62
Mila1
Reagovat

Tak jsem vskutku ráda, že maraton úvodních výběrů naslepo je za námi. Od pátého výběru to bylo už jen nudné. Včera se mi hodně líbila ta Anna Mária, měla takový ten černošský feeling, naprosto přirozená.
Zaskočená jsem byla z patnáctileté Jany, hlas sice neměla špatný, ale nic zvláštního jsem z něj necítila a není mi jasné, co s ní Pepa udělá.
Líbila se mi poslední Anette, idkyž zas takový zázrak, jak o něm mluvili porotci, to nebyl.
Vadí mi, že tam je tak málo kluků a když už tam jsou, tak jsou o dost horší než holky.
Ten Revai sice nebyl špatný, ale přijde mi, že už se nijak dál posunovat nebude.
Celkově vzato – nuda, nuda, prokládaná otravnými reklamami a nepřiliš vtipnými hláškami poroty. Tenhle ročník se tedy zatím moc nevyvedl.

63
Tomáš
Reagovat

Alice co bydlí v Kodani taky nebyla špatná ale do Top trojky se mi už nevešla, to samé Anna Mária která teda není šálek mého čaje a fandit jí nijak zvlášť nebudu ale musím uznat že měla povedené vystoupení. Ještě vcelku dobrý byl i ten chlápek zpívající Desmod, ten ale nepostoupil. Tak výběry naslepo jsou za námi a teď mi zase klasicky jako vždy začnou vyvražďovat favority aby jich do živáků prošlo co nejmíň a v pro ně nejlepším případě vůbec nikdo. Takže se teď na ty další kola sice šíleně těším ale zároveň z nich mám i dost strach protože je jasné že zklamáním se rozhodně opět nevyhnu. Strašně chci aby se do Live Shows podívali aspoň Jan Nic a Kristián Révay takže se za ně budu vyloženě modlit. Byl bych hrozně rád i za Lukáše Zemana a další ale tam už mi asi ani to modlení moc nepomůže. Každopádně od neděle začíná masakr.

64
Violete
Reagovat

@Tomáš: Z kluku to take preji nejvic Kristianovi,Janu Nicovi,Patrikovi Zoulovi a Korbelovi,at ukaze jeste,co v nem je.

65
Tomáš
Reagovat

@Violete: Tak to máme podobně. :-)

66
Tomáš
Reagovat

Jak bych nyní vybral soutěžící do živáků kdyby to bylo na mě

Pepa tým:
Jan Nic
Patrik Zoul
Ladislav Korbel nebo John Boyd – tady bych váhal a rozhodnul se až podle dalších výkonů

Jana tým :
Lukáš Zeman
Peter Juhás
Šimon Švidraň

Kali tým:
Kristián Révay
Diana Kalashová
Daniel Kapitán, Sofijane Tadjine nebo Jaroslav Parči – opět někdo z těch tří podle dalších výkonů

Vojta tým :
Dominik Hanza
Jakub Moulis
Anette Kolková nebo Vojtěch Malchárek, zatím se spíš přikláním k Anette

Sami vidíte že moc bab se mi tam nevešlo ale to tu asi u mě nikoho nepřekvapí. :-D Celkově kromě Diany Kalashové a Anette Kolkové mě ty další baby prakticky vůbec nezajímají a obešel bych se bez nich, některé jsou si skvělé zpěvačky ale já bych je nepostrádal. Jen ty tři místa v každém týmu do živáků je prostě zatraceně málo. Realita samozřejmě bude úplně jiná, tipovat v tuhle chvíli nemá cenu protože to může dopadnout jakkoliv. Tipnul bych si jen to že Pepa pošle do živáků Adrianu a že moc mých favoritů tam opět neprojde.

67
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Já to mám takhle (včetně potenciálních krádeží):

tým Pepa:
Adriana Bessogonov
Jan Nic
Lukáš Vincler

tým Jana:
Lucie Večeřová
Peter Juhás
John Boyd (krádež)

tým Kali:
Kristián Révay
Karolína Koleková
Monika Zaťková (krádež)

tým Vojta:
Annette Kolková
Terezie Ondičová
Ladislav Korbel (krádež)

Z toho je vidět, že jasně nejsilnější tým má Pepa, ze kterého bych sestavil klidně dva týmy, jakkoliv svou Top 2 největších favoritek mám u Jany a Vojty :-) Nejslabší tým má naopak pro mě Kali, což mě neskutečně mrzí vzhledem k tomu, jaký je to sympaťák :-(

68
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Lukáš Vincler – škoda že se na něm neshodneme no ale mě daleko víc oslovil Patrik Zoul. Jinak s těmi krádežemi to ještě bude zajímavé a ještě to může řádně zamíchat kartami – řekl bych ale že i ty krádeže budou předem dohodnuty s produkcí tak jako vše.

69
Prochor
Reagovat

Pro mně jsou dva horcí favoriti Adriana a Révay (v Superstar se mi moc nelíbil ale teď je lepší).

70
Sa. I.
Reagovat

Mám velikou radost z „návratu“ Kristiána Révaye! V Superstar jsem ho po vyřazení málem oplakala a toto je satisfakce, všichni otočení!
Snad nám tam ten chlapák vydrží co nejdéle :-) Také mám pocit, že se ještě více vyzpíval.

71
Adam
Reagovat

Trošku mi lámalo hlavou, jak to udělají, když má jeden kouč 12, a další třeba 13 soutěžících. Tak kromě krádeže bude nově i možnost tzv. zóny ohrožení. Tzn. že kouč jednoho soutěžícího z duelu pošle dál, ale toho druhého nemusí vyhodit. Bude v té zóně, a až odzpívají všichni, tak se rozhodne co s ním.
Ale když má někdo 13 soutěžích, co s tím jedním, když budou duely? A stejně to moc nevychází. Kouč má např. 14 soutěžících, po K.O. + třeba 2 krádežích jich bude mít 8, pak budou duely v Soubojích. To jich pak bude mít 4, zatímco kouč, který má v týmu 12 soutěžích, jen 3.

72
Tomáš
Reagovat

@Prochor: Tak aspoň ten Kristián, toho ti schvaluju. :-)

@Adam: I v té zóně ohrožení pokud ho tam kouč pošle, můžou během té doby co tam bude ostatní koučové soutěžícího ukradnout. Tak se to správně jmenuje krádeže. Nevím jestli to bude i tak že i když kouč jednoho soutěžícího definitivně vyhodí, tak si ho může vzít jiný kouč i potom. Tak to bylo v minulé řadě ale to už vlastně potom ani krádež není.

73
Monika
Reagovat

Tez zkusim hodit sve prani, nejsou to tipy na postup:
Vojtek: Jan Nic
John Boyd
Veronika Vrablova (pro me nejsilnejsi tym, klidne bych u Pepy sestavila druhou trojku do finale)

Kirschner: Peter Juhas
Lucie Vecerova
Alice Stehlickova (pro me nejslabsi tym, mela jsem problem najit vubec tretiho clena do finale)

Kali: Kristian Revay
Karolina Kolekova
Natalie Rotterova (kradez od Pepy, vubec nejsem schopna jsem doplnit trojku od Kaliho)

Dyk: Dominik Hanza
Viktorya Michsenko
Anette Kolkova

74
Prochor
Reagovat

@Tomáš: Včera mně Kristián lehce připomněl Lukáše Adamce. Ale opravdu jen lehce protože na to aby chlápek porazil GG musí být přeci jen jiná třída než Révay.

75
Tomáš
Reagovat

@Prochor: A nebo musí být na řadě s vítězstvím slovák což teď je tak kdo ví. :-)

Ještě včera byla dobrá Markéta Chladová, líbilo se mi že zpívala Janis Joplin a dala to fakt dobře. Úplně sem na ni nějak zapomněl, asi mi nakonec zapadla ale ta byla taky dobrá. Do Top 3 se mi ale už nevešla.

76
Prochor
Reagovat

@Tomáš: Když já na konspirační teorie moc nevěřím. Uznávám, že každý vítěz Superstar na to měl svoje kvality. I když v případě Chodůra a Maškové se mi to nepřiznává zrovna lehce.

77
Petr
Reagovat

Nevim co mate s Revayem, jako mel stesti na efektni song na rozdil od ostatnich nepostoupivsich,ale jinak hlasek ve verzich hodne slabej, sem tam falesne,intonace desna, refren zazpival lip ale presne takovym hlasem zpivali jiny kluci celou pisen a nepostoupili.Ted to je mezi nim, Kapitanem a Juhasem mozna. SK chlap naposled vyhral Adamec a byl (rocker) ted to asi bude nejspis Kapitan s mecakem. Rock je dlouhodobe out na SK CZ scene. Z kluku ja favorita nemam ale stejne vyhraje.

78
Petr
Reagovat

Na to jak moc nefer jsou vybery pisni produkci doplatila dalsi skvela holka Laura Maria Kollegova, budete koukat jak to tahle holka dotahne daleko i bez vasi stupidni sou. Troubove. Ja tady koncim tahle traparna je des. Vitezem 1000000000%nebude holka ze slovenska.

79
Tomáš
Reagovat

Tak koukám jako blázen že sem si dnes už několikrát pouštěl vystoupení od Anette ale fakt mě to baví. Tolik citu a emocí co do toho dala, to asi musí být hodně dobrá když baví i mě. Z holek jedině ona a Diana Kalashová mě nějak víc berou a dotýkají se mě. Stejně ale chci aby to letos už konečně vyhrál chlap.

80
Prochor
Reagovat

@Petr: Mně se na Revayovi nelíbilo, že v Superstar někdy moc tlačil na pilu a vypadalo to křečovitě jako v duelu s Bartkem:https://www.youtube.com/watch?v=j5Qvl-bhFEE
Ale v The Voice byl opravdu lepší. Samozřejmě nevíme, jak bude zpívat dál a jestli se nevrátí do starých kolejí.

81
Mila1
Reagovat

Pustila jsem si znovu asi dvakrát Kristiana a musím opravit svůj první dojem. Je skvělý. Co mne na prvním zážitku vadilo bylo chování jeho maminky
Tímto se Tomášovi omlouvám – Kristiánovi držím palce a patří mezi moji TOP3. Spolu s Adrianou Bessogonov. O třetím zatím přemýšlím.

82
Rena
Reagovat

Konečně poslední… pro mě nejlepší Kristian ( za svou mámu nemůže :-) a Aneta – pustila jsem si ji několikrát… Krásná dívka, nadaná, citlivá – bavilo mě to. O té i po soutěži uslyšíme…

83
Violete
Reagovat

Kdyz nad tak premyslim,bavime se o tom,kdo je nejlepsi,ale kdo se nakonec po soutezi prosadi? Poustela jsem si minuly rocnik Voice a uz si radu z nich nevybavim.Jen nektere sleduji v muzikalu a pritom jsem na Youtube objevila zajimave veci treba od Kristiny Mihalove,ci Veroniky Strapkove.Vi se o nich? Sledujete nekoho z minulych rad,kteri se nedostali dal a zaujali vas?

84
Jai Kudo
Reagovat

@Violete: No, já jsem se přes jisté peripetie dostal k novým věcem od Elišky Mrázové alias Elis Mraz (ve Voice to byly ty růžové ukulele). Ve Voice se mně moc nezdála, ale teď dělá víc do R&B, gospelu apod. Taky udělala pár věcí s dalším absolventem Martinem Císarem. Ten třetí odkaz je na takovou legrácku – vlastní více méně rodinná tvorba :-D
https://www.facebook.com/elismraz/videos/2345919455691948/

https://www.youtube.com/watch?v=FCeMsDPG1sY&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2T-WHkNt3cJ2-ElVReto8w09P8KDbzzerJvc_TxdXqXeoC1YAqU4q962E

https://www.facebook.com/1530889713/videos/10218285559360311/?fref=pb&hc_location=friends_tab

85
jj
Reagovat

1. Annete Kolková, nejlepší výkon ze všech castingů
.
.
2. Kristián Révay
Pak už mě nikdo extra nezaujal, třetí možná ten první, Milan Brigadoi, ale nic zvláštního, těžko vybrat.
Poslední David Navrátil, ze největší afekt a nejhorší výslovnost ze všech castingů.

86
Bezík
Reagovat

Moje TOP6 bez ohledu na týmy (stejně díky krádežím se to může přeskupit všelijak) po opětovném poslechu.

1. John Boyd (sdílené první místo, John za originalitu a Lucka je fakt dobrá)
1. Lucie Večeřová
3. Adriana Bessogonov
4. Kristián Révay
5. Anette Kolkova
6. Natalie Rotterova

87
DJ Vlado
Reagovat

@Bezík: Já mám Top 5 holek a Top 5 kluků, takže Top 10:

Top 5 holek:
1. Lucie Večeřová
2. Annette Kolková
3. Terezie Ondičová
4. Adriana Bessogonov
5. Monika Zaťková

Top 5 kluků:
1. Kristián Révay
2. Lukáš Vincler
3. Jan Nic
4. Peter Juhás
5. John Boyd

88
Violete
Reagovat

@Jai Kudo: Jo,Elis je svebytna a bavila me uz v soutezi.A funky-bluesova Elis je jeste lepsi :-) Kdyz uz jsme u funky stylu,tak Martin Svatek,jak by ve Voice a vedl take skupinu Madfinger,ten byl skvely.Slysela jsem je v Lucerne kdysi nazivo.

89
Violete
Reagovat

Objevila jsem na Youtube duet Valentiny s Dianou https://m.youtube.com/watch?v=xlZ82zRIYa0

90
Bezík
Reagovat

@Violete: Šmarjá, takhle zprznit skvělou Billie ! Zastřelit za úsvitu !!! ;-)

91
jj
Reagovat

Moje Top 5 výkonů, jak mě bavily:
1. Anette Kolková
2. Isabela Škutová
3. Patrik Zoul, podle mě jeden z favoritů na vítězství
4. Valéria Polčová – tyhle divy mě normálně moc neberou, ale krásný jemný výšky ke konci…
5. Natálie Rotterová

92
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: No vidíš, Lukáš Vinkler, toho jsem na první poslech odhodil do škatulky „teskně nyjící chlapec“ a zapomněl na něj. Ale po opakovaném poslechu musím konstatovat, že do TOP10 by se mi asi vešel ;-)

93
evzen
Reagovat

v nedeli zacne nova era elimace sladke reci pryc zrno od plev ,zustane jen elita ,snad se dockame par live prenosu.

94
Prochor
Reagovat

Připomeňte někdo, co následuje po castinzích. Mám v tom hokej. Pamatuju nějaké duely, pak když jeden kouč poslal pryč soutěžícího, tak si ho mohl vzít jiný kouč. A kdo tuhle neděli bude rozhodovat o vyřazování? Diváci a taky koučové? Vůbec si to nepamatuju.

95
Rena
Reagovat

@Jai Kudo: První dvě – moc pěkný…

96
Violete
Reagovat

@jj: Tak to jsem rada,ze nekdo fandi take Natalii. A s tou Valerii souhlasim,je tam neco,co bere dech.U me nejlepsi desitka: Kristian,Patrik Zoul,Jan Nic,Eliska Urbanova,Karolina Kolekova,Natalie Rotterova,Valeria Polcova,Aneta Suroviakova,Alexandra Nova a Anette Kolkova.

97
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Ty máš Kristiána tak vysoko i když mu fandím já? To teda koukám že se taky shodneme. :-D

Jinak se taky pokusím sestavit svůj žebříček Top 5 kluků a dokonce i Top 5 holek ale použiju k tomu pro jistotu wikipedii abych na nikoho nezapomněl :-)

98
Theyey
Reagovat

Tak já tady budu asi snad jediná,kterou moc nezaujala Anett.Nepřišla mi špatná,to ne,dala do toho emoce a má i pěkný hlas,ale já mám asi co se zpěvu týče jiný vkus.Já bych si to asi zatím zařadila takhle.
Holky-1.Adriana (krásný hlas i dobrá technika,navíc ohromně sympatická)
2.Valérie
3.Lucie V.
4.Valentína
5.Terezie
Kluci
1.Lukáš Vincler
2.Peter Juhás
3.Jan Nic
4.Jakub Moulis
5.John Boyd
Upřímně se dost bojím K.O kol,každý z porotců má sice u sebe někoho perspektivního k vyhazovu,ale obávám se,že s těmito slabšími jedinci odejdou i moji oblíbenci…

99
Tomáš
Reagovat

Top 5 kluků:
1. Jan Nic
2. Lukáš Zeman
3. Kristián Révay
4. Peter Juhás
5. Šimon Švidraň

Top 5 holek:
1. Anette Kolková
2. Diana Kalashová
3. Lucie Večeřová
4. Veronika Vráblová
5. Markéta Chladová

Asi nikoho nepřekvapí že u kluků mě mrzí že se mi tam těsně nevešli třeba Patrik Zoul, Dominik Hanza, John Boyd, Jakub Moulis nebo Sofijane Tadjine, naopak u holek jsem měl docela problém abych ty poslední dvě místa nějak obsadil ale nakonec sem tam zvolil skromné a nenápadné ale skvěle zpívající sympaťačky.

100
DJ Vlado
Reagovat

Moje část rekapu je venku :-)

Přidat komentář