čtvrtek 21. března 2019

John Wick 3: Kdo je kdo na nových plakátech?

Tik tak, tik tak. Johnu Wickovi už za chvíli vyprší čas a ocitne se znovu v pozici štvané zvěře. To ale zřejmě ještě celá ta armáda zabijáků netuší, že z lovců se dost možná brzy stanou lovení. Protože John Wick se, jak známo, nevzdává a prst ze spouště mu budete muset dát až posmrtně.

Na internetu se objevily nové character postery, takže si pojďme projít staré i nové tváře a postavy, které hrají.
Starý známý, pan John Wick osobně (Keanu Reeves) i se psem.
Halle Berry se objeví jako Sofie, Wickova parťačka. Sama je také nájemný vrah a chová psy, takže k sobě mají s Johnem blízko.
Laurence Fishburne se vrací jako The Bowery King. Místo psů chová holuby. Je to rebel.
Ian McShane jako Winston je také starý známý. Je manažerem  hotelu New York Continental a už jednou Johnovi dal malý náskok. Tentokrát bude hrát čas ještě důležitější roli, ale jak se zachová Winston, to je otázka. 
Anjelica Houston si zahraje vlivnou šéfku podsvětí s přezdívkou The Director, která je Wickovou ochránkyní.

Asia Kate Dillon se objeví jako The Adjudicator - další členka nejvyššího vedení podsvětí.

Marc Dacascos, akční hvězda z devadesátých let, která se nikdy úplnou hvězdou nestala, ale na to kašlat. Dacascos je zpět a je cool jako nikdy. Ve filmu se objeví jako Zero, nebezpečný zabiják, který má Wicka chytit, protože to dostane příkazem, současně ale Wicka respektuje a je tak trochu jeho fanouškem. Takže pokud dojde k souboji, bude to spíš na férovku. 

 
Známá tvář - Lance Reddick jako Charon, recepční hotelu Continental New York. Když po vás jdou ostatní zabijáci, pohlídá vám psa, než si vyřídíte všechny nezbytné věci v této poněkud prekérní situaci.

Jason Mantzoukas je nová tvář v sestavě. Jeho postava se jmenuje Tick Tock Man a vzhledem ke sloganu na plakátech a práci s časem jako ústředním motivem je dost pravděpodobné, že tohle je týpek, který dá Wickovi pořádně zabrat.

Saïd Taghmaoui hraje záhadnou postavu. Z traileru víme, že Wick se na své cestě za Sofií ocitne v arabském světě, kdo přesně je tahle postava a jak důležitou roli ve filmu hraje, to se nejspíš dozvíme až z filmu. Že by prodával ten nejlepší kebab ve městě?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.