Předváděcí akce laserů a CNC strojů v EURAZIO

Redakce Redakce
— vydáno 21. března 2019

Během velikonočních předváděcích dní v březnu, rozhýbou technici společnosti 4ISP třicet strojů a okolo padesáti dalších zařízení v centru EURAZIO, kam jste srdečně zváni.

Společnost 4ISP představí svým zákazníkům v období jarních měsíců v centru EURAZIO mnoho zajímavostí.

Jak fungují Hobby stroje?

Ve čtvrtek 21. března zve 4ISP na testovací práce s laserem všechny živnostníky, malé firmy, školy, modeláře, tvůrčí lidi a zámečníky, aby jim podle jejich zájmu ukázali, jak fungují Hobby stroje. Všem zájemcům nabídne firma unikátní dny testování, školení, předávání informací a vyzkoušení práce s lasery, frézkami a rozličnými doprovodnými zařízeními. 

Stroje pro profesionály

Ve dnech 27. a 28. března otevře 4ISP dveře uživatelům profesionálních řad strojů, jimž záleží například na směnném provozu, rychlosti řezu, jednoduchosti předávání dat od zákazníka k operátorovi výroby. Dále se budou moci zákazníci seznámit s českou filtrací TIGEMA, jež řeší čištění výstupů od strojů. V EURAZIO center nabízí i prostorové věže bez napojení na stroje. Představen bude i obráběcí stroj D 6000, který pomáhá v reklamním průmyslu se zpracováním neželezných materiálů v 3D provedení. Nezapomene se ani na chlazení strojů, které je při výrobě nezbytné. 

Jednoduše, zákaznické předváděcí akce v centru EURAZIO, představí laserové stroje v nejrůznějších a možná i netušených podobách.

Více na: www.eurazio.eu , www.4isp.cz 

Další článek: Renishaw plánuje odborná školení