TOPlist

Jarní výprodej: Happy Friday na Smarty, slevy 25 % a nákup na splátky s 0% navýšením

smarty slevy 2

Každoroční jarní výprodeje jsou tady a nevyhnuly se ani e-shopu Smarty.cz. U tohoto prodejce navíc probíhá několik skvělých akcí najednou!

Jak je tomu každý pátek dobrým zvykem, i dnes probíhá akce Happy Friday. Tentokrát je zaměřena na vychytávky pro celou rodinu. Z této nabídky si vyberou rodiče, děti i mazlíčci.

Dospělé potěší Apple MacBook Pro 13,3″ 128GB se slevou 16 % nebo prémiová sluchátka Marshall Major III Bluetooth za 2 790 Kč. Ideálním telefonem pro děti bude Samsung Galaxy J5 za 3 555 Kč nebo Doogee X11 za 1 290 Kč. Teenagerům pro kvalitní poslech hudby na cestách doporučujeme sluchátka KYGO A4/300 za 1 590 Kč, která seženete exkluzivně pouze na Smarty.

V Happy Friday nabídce ale najdete i vychytávky pro vaše mazlíčky. Inteligentní pelíšek Petkit Cozy za 6 290 Kč udrží vašeho miláčka v teple, dávkovač krmiva Petwant PF-103 za 3 690 Kč mu naplní misku, až nebudete doma, a automatický vrhač míčků iFetch Too za 4 990 kč jej zabaví na dlouhé večery.

Slevy jsou navíc prodlouženy až do konce víkendu, takže máte dostatek času vybrat si to pravé. Celou nabídku najdete ZDE.

Do konce března také můžete získat slevu 25 % na vybrané příslušenství. Vybírejte z prémiových sluchátek Niceboy a Beats, oblečte svůj iPhone do značkového pouzdra Karl Lagerfeld nebo Adidas, pečujte o svůj chrup s elektrickým kartáčkem Truelife SonicBrush UV a svým zařízením dodejte šťávu s powerbankami Swissten.

smarty slevy

Pro získání slevy 25 % stačí v košíku zadat slevový kód JARNISLEVA2019. Celou nabídku najdete ZDE.

Až do pátku 29. 3. 2019 navíc můžete na Smarty nakoupit zboží na splátky s 0% navýšením. Pokud si tedy vyberete zboží třeba za 10 000 Kč a rozložíte si jeho splácení do 10 splátek po 1 000 kč, ve finále zaplatíte pouze 10 000 Kč, tedy ani korunu navíc. Více informací najdete ZDE.

Tak hurá na jarní slevy! #jarojetady

Autor článku PR článek
PR článek
Takto označený obsah má charakter reklamního sdělení, jehož zadavatelem je subjekt třetí strany. Máte-li zájem o spolupráci či publikaci PR článku, kontaktujte nás na e-mailu [email protected].

Kapitoly článku