Měl to být další večer luxusní dovolené. Jenže barman během show živel neovládl a hořlavina na baru mu explodovala! Nejblíž bohužel seděla česká sexy blogerka a její přítel Viktor Hajíček (33)! Ten nakonec vyvázl ještě dobře a zakrátko mohl odjet domů, jeho přítelkyně však měla popáleniny druhého stupně na 35 procentech těla, hlavně na obličeji, krku, hrudníku a rukou.

Několik měsíců se ji tak snaží dát dohromady v americké nemocnici v Istanbulu. Léčbu jí na dálku hradí partner, který se nechal slyšet, že vše vypadá dobře a výborně se hojí. Jenže dívka teď zveřejnila snímek (vyfocena je zezadu), na němž hlavně její zápěstí vypadá všelijak, jen ne zahojeně!

„Takhle teď prostě moje ruce vypadají. Život mi často hází klacky pod nohy a já se ani tentokrát nevzdávám,“ popsala statečně Týnuš s tím, že ve skvělé péči pracuje na zhojení všech ran a návratu domů.

Podivná léčba 

Bleskem oslovený doc. MUDr. Ondřej Měšťák (37), který je jedním z nejvyhledávanějších specialistů estetické medicíny, ale kroutil hlavou nad tím, že má Kristýna tak hlubokou ránu na fotce odkrytou! „Je to dost divné. Opravdu to vypadá jako poškozený sval, jako rána úrazem, a ne stav po popálenině. Nevím, co je to za snímek, ale rána by měla být každopádně zakrytá, aby se do ní nedostala infekce. Takto velkou ránu by si nechal odkrytou jen blázen!“ řekl bez okolků šéf kliniky Esthé.

Fakt, že se blogerka v Turecku léčí už půl roku a nebyla ještě převezena do vlasti, mohly způsobit komplikace. „Rekonvalescence u popálenin je strašně variabilní. Může to trvat pár měsíců i let, nelze to standardizovat. Nejvíc záleží, do jaké hloubky to popálení je,“ dodal Měšťák.

Odškodnění

Týnuš si přitom na vzhledu vždy zakládala. Nechala si silikonem vylepšit prsa, každý den zásobovala instagram svými sexy fotkami. Týnuš Třešničkovou její krása dobře živila – jenom její sociální síť sledovalo přes čtyři sta tisíc lidí. Podle magazínu Forbes byla 52. nejvlivnějším Čechem na sociálních sítích za rok 2017. Svůj výdělek si založila i na natáčení videí o líčení a kráse. Osudný incident ale úplně všechno změnil...

Majitel restaurace a vyhlášený kuchař Nusret Gökce alias Salt Bae jí tehdy zničil život a bude za to platit! Bude muset české krásce zřejmě vyplatit milionové odškodné. „Pokud prokáže, že je její zevnějšek důležitý pro její obživu, mohla by požadovat velký obnos. Kdybych ji zastupoval, pod milion bych nešel. A mohlo by to být i více,“ řekl Blesku právník Jan Černý. „Úspěch s nároky v Turecku ale nemusí být takový, jako by byl v Česku,“ dodal.

 VIDEO: Popálení Týnuš Třešničkové ve slavném baru: Kdo první začal hasit?

 

Fotogalerie
37 fotografií