Kanadská hvězda, Justin Bieber, se rozhodla zainvestovat do nemovitostí, a tak si za neuvěřitelných 8,5 milionu dolarů pořídil nádhernou vilku v Beverly Hills v Kalifornii. Jeho sousedé v Los Angeles, kde až doteď oficiálně bydlel, si rozhodně oddychnou – na psychicky nevyrovnaného umělce totiž v minulosti několikrát volali policii, ať už kvůli hluku z jeho častých večírků, anebo proto, že jim (patrně v záchvatu mladické nerozvážnosti) s přáteli házel vajíčka na domy.

Do Beverly Hills by se měl Justin odstěhovat i s Hailey, s níž zatím bydlí všemožně po hotelových pokojích. Jako „hnízdečko lásky“ si vybrali právě zrekonstruovanou budovu z roku 1932, architektonicky zcela poplatnou takzvané zlaté éře Hollywoodu. Mladí manželé si zde mohou užít pět luxusních ložnic, sedm koupelen, prostornou knihovnu, sál s domácím kinem a vinný sklep. Nechybí samozřejmě ani venkovní bazén s „mokrým barem“ a garáže pro několik aut.

Bieber, interpret poněkud vlezlého hitu Baby (baby, baby, ooh), o kterém se v poslední době píše převážně kvůli jeho depresím, výbuchům vzteku i pláče na veřejnosti a také častým návštěvám pastora, kam pravidelně dochází řešit své manželské problémy s nádhernou dcerou herce Stephena Baldwina (52), tedy rozhodně netrpí, alespoň co se týče stavu jeho konta. Kromě hudby se totiž věnuje módnímu návrhářství, a i když za své modely schytává spíše kritiku, vypadá to, že mu to sype…

VIDEO: Justin Bieber vs. Andrej Babiš v remixu: Čí hitovka SORRY je lepší, jako?

Video
Video se připravuje ...

Justin Bieber vs. Babiš v remixu: Čí hitovka SORRY je lepší, jako? Blesk TV

Fotogalerie
50 fotografií