TOPlist

Xbox One S bez optické mechaniky na prvních fotkách. Známe datum premiéry

xbox one s all digital

Microsoft letos představí nový Xbox. Nebude se však jednat o žádnou super výkonnou herní konzoli, ale o upravený Xbox One S bez optické mechaniky. Konzole ponese jméno Xbox One S All-Digital Edition, a podle obrázků zveřejněných na Windows Central bude vypadat stejně jako její dva a půl roku starý základ, jediným rozdílem má být právě absence optické mechaniky.

Xbox One S All-Digital Edition se bude spoléhat výhradně na digitální distribuci her, licence her zakoupených na optických médiích půjde transformovat na kód umožňující stažení hry z internetu. Pochopitelně pro tyto účely bude vyžadováno velkorysé úložiště, nový Xbox bude dodáván s 1TB diskem. V prodejním balení také budou hned tři hry zdarma – Minecraft, Sea of Thieves a Forza Horizon 3.

all digital

Nový Xbox bude prý představen 7. května, jeho prodejní cena má být nejnižší z celé řady konzolí od Microsoftu. Xbox One S aktuálně seženete za cenu mezi 5 – 6 tisíci korunami (podle paměťové verze). Je vysoce pravděpodobné, že se „digitální“ Xbox One S stane jednou ze vstupních bran chystané herní služby xCloud.

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku