Žena zmizela i se čtyřletou dcerkou, policie se bojí o jejich život

  15:38
Policisté pátrají pro pětačtyřicetileté ženě a její čtyřleté dceři z Kostelce nad Orlicí na Rychnovsku. Žena odešla či odjela neznámo kam ve čtvrtek odpoledne. Potom už o sobě nedala žádnou zprávu.

Policisté pátrají pro pětačtyřicetileté ženě a její čtyřleté dceři z Kostelce nad Orlicí | foto: Policie ČR

Žena i s dcerkou o sobě nedává vědět od čtvrtečních 16 hodin.

Holčička se jmenuje Violetta Černohousová, je přibližně 120 až 125 centimetrů vysoká, hubená, s dlouhými plavými nebo blond vlasy, které nosí převážně rozpuštěné, sčesané s pěšinkou vlevo a vpravo se sponkou.

Občas má vlasy sepnuté do vysokého culíku, někdy do dvou. Nosí dioptrické brýle černé nebo vínové barvy, ale nemusí je mít vždy na očích. Občas mívá zalepené levé oko. Co měla holčička na sobě v době odchodu, není známo.

Žena je Dana Adámková, je mladšího vzhledu, 153 centimetrů vysoká, hubené postavy, s dlouhými plavými vlasy s hnědými melíry, učesanými možná do culíku. Má modré oči a může mít i dioptrické brýle. Nosí rovnátka. Na sobě žena mohla mít šedé elastické kalhoty, šedivý svetr s růžovými pruhy značky Bogner a růžovou bundu.

„S sebou žena mohla mít dětský golfový kočárek s černými menšími puntíky nebo nepravidelnými tvary se zahnutými držadly bílošedé barvy nebo sportovní fialový kočárek značky Stokke,“ uvedla mluvčí rychnovské policie Alena Kacálková.

„Žádáme všechny o pomoc při pátrání. Existuje důvodná obava o život i zdraví ženy i dítěte. Jakékoliv informace o obou pohřešovaných osobách přijmeme na lince 158 nebo na telefonu 974 536 711 nebo na jakékoliv policejní služebně,“ řekla mluvčí.

Autor: