Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Pohřešovaná dívenka a její matka se našly: Obě dvě jsou v pořádku!

Pohřešovaná dívenka a její matka se našly: Obě dvě jsou v pořádku!
Zdroj: Policie ČR/Profimedia.cz
pátrání
Policisté vyhlásili v pátek kolem půl třetí odpoledne pátrání po čtyřleté dívence z Rychnova nad Kněžnou. Policie zveřejnila na svých stránkách informaci, že se je holčička v ohrožení. Kromě dívenky se pohřešuje také její matka, pětačtyřicetiletá Dana Adámková. Podle posledních informací měla žena se svojí dcerou odjet neznámo kam.

Pohřešovaná holčička se jmenuje Violetta Černohousová a jsou jí čtyři roky. Podle dalších informací je malá Violka vysoká 120 až 125 cm, má vlnité blond vlasy a modrozelené oči. Holčička je hubená, s dlouhými plavými vlasy, které nosí převážně rozpuštěné, sčesané s pěšinkou vlevo a vpravo se sponkou. Občas má vlasy sepnuté do vysokého culíku, někdy do dvou. Nosí dioptrické brýle černé nebo vínové barvy, ale nemusí je mít vždy na očích. Občas mívá zalepené levé oko. Co měla holčička na sobě, není známo.

Matka Violetty se pohřešuje společně s dívkou. Oběma by mohlo jít podle policie o život. Žena vypadá mladší, měří 153 centimetrů a je hubené postavy. Má dlouhé plavé vlasy s hnědými melíry a modré oči.

"S sebou žena mohla mít dětský golfový kočárek s černými menšími puntíky nebo nepravidelnými tvary se zahnutými držadly bílošedé barvy nebo sportovní fialový kočárek zn. Stokke," řekla TN.cz policejní mluvčí Alena Kacálková.

Policie žádá veřejnost o pomoc. Kdybyste věděli, kde se dívenka s maminkou vyskytují, neprodleně kontaktujte policisty na lince 158. Okolnosti jejího zmizení kriminalisté zatím nesdělili.

Aktualizováno

„Holčička s matkou byly nalezeny v pořádku. Děkujeme za cenné poznatky, které přímo vedly k vypátrání obou pohřešovaných,” uvedla před půl pátou odpoledne mluvčí policie Alena Kacálková.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy