Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Video

"Najděte ho prosím! Musím se mu omluvit!"

Mladík napadl revizory, ale pak udělal něco, co v PMDP snad nepamatují

23. března 2019 14:06 , aktualizace 16:01


     Včera dopoledne došlo v centru Plzně k napadení revizora PMDP. O případu jsme ani nestihli informovat, když nám v naší redakci zazvonil telefon a hovor nás opravdu hodně překvapil: 

"Dobrý den, dnes kolem půl desáté došlo na Anglickém nábřeží k napadení revizora."
- Děkujeme za informaci, prověříme, požádáme policii o informace a případně zveřejníme
"Já si také přeji zveřejnění mého napadení."
- Aha, už chápu, vy jste ten revizor, že?
"Ne, aktér!"
- Aktér? Myslíte, že jste to viděl nebo že jste napadenému i nějak pomohl?
"Ne, já ho napadl!"
- Eee...? Cože...? Vy si tedy chcete na toho revizora stěžovat?
"Ne, já konflikt začal, měl jsem i nůž."
- Sakra, jste vy nebo ten revizor zraněný? Potřebujte pomoc?
"Ne, já jen chci ať ho najdete, já se mu chci omluvit."
- ...cože? Tomu revizorovi?!
"Ano, prosím nejděte ho."
- Aha... Kde jste? Jedeme k vám....
     Cestou na místo setkání jsme ověřili, k čemu skutečně došlo. Během přepravní kontroly mladý černý pasažér nejprve slovně napadl revizora, pak ho odstrčil a začal utíkat. Bohužel měl ale smolný den, na místě byli celkem tři revizoři, přičemž druhý z nich byl kdysi přeborníkem v běhu na čtyři sta metrů a dohnat mladíka mu neudělalo sebemenší problém. Zadržený černý pasažér se sice ještě pokusil prát, ale smůla ho neopustila, doběhl třetí revizor, shodou okolností také sportovec, tentokrát kickboxer a rvačku mladíkovi velmi rychle a důrazně rozmluvil. O noži revizoři nevěděli nic, prý tam použit nebyl.

     Na místě nás mezitím čekal velice slušný mladý muž, který nám vysvětlil jeho pohled na věc. Nyní má doma vážné problémy s partnerkou, do toho si zapomněl koupit lístek a když byl chycen, vše se na něj nějak sesypalo a ujely mu nervy. Měl u sebe i nůž, ale ten naštěstí nijak nepoužil a ani s ním nikomu nevyhrožoval, Ačkoli mu již nic dalšího nehrozí, protože policie na místě byla a vše již vyřešila, všeho moc lituje a cítí potřebu se napadeným omluvit.

     Spojili jsme se tedy s vedením PMDP, kteří byli žádostí mladého muže překvapeni jako my, ale setkání umožnili. Mladý muž se dostavil, vše vysvětlil a omluvil se.
     "Chybu může udělat každý, tento muž se ale snad jako první, koho pamatuji, ke všemu postavil čelem. Zachoval se čestně a já i moji kolegové omluvu přijímáme," uvedl nám pak na místě Mgr. Jan Schejbal z vedení PMDP.

Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.