Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Přece je to nezabilo: Barbra Streisand zneužitým chlapcům věří, ale zastává se Jacksona

Přece je to nezabilo: Barbra Streisand zneužitým chlapcům věří, ale zastává se Jacksona
Zdroj: extra.cz
+ Dalších 25 fotografií
leaving neverland
Zpěvačka Barbra Streisand (76) si v rozhovoru pro The Times pustila pusu na špacír a vyjádřila se k dokumentu Leaving Neverland, který popisuje zvěrstva, kterých se Michael Jackson dopouštěl na Wadeu Robsonovi a Jamesu Safechuckovi v době, kdy byli malí kluci. Vinu připisuje především rodičům dětí, Jacksona se zastává a tvrdí, že pokud si Robson i Safechuck dokázali zařídit normální život, zjevně jim zkušenost nijak neublížila.

Barbra Streisand ohledně dokumentu Leaving Neverland prohlásila, že ačkoliv jí je Wadea Robsona a Jamese Safechucka líto a věří jim, za vše můžou jejich rodiče, kteří neměli nic podobného dovolit. Michaela Jacksona se Barbra zastala.

Jackson byl Barbřin kolega a znala ho dlouhá léta. "Byl velmi milý a velmi dětinský. Jeho sexuální potřeby byly jeho sexuální potřeby, a je jedno, jestli je způsobilo jeho dětství nebo je měl zkrátka v DNA. O sexuálním zneužívání mluvit můžete, ale ti chlapci, teď už dospělí muži, prohlásili, že byly nadšeni, že s ním byli," sdělila. "Oba se oženili a mají děti, takže je to nezabilo," dodala rázná zpěvačka.

Největší vinu na zneužívání nesou především rodiče dětí. "Moje pocity jsou velmi smíšené, je mi líto těch kluků, je mi ale líto i Michaela. Na vině jsou rodiče, kteří dovolili svým dětem s Michaelem spát," řekla upřímně svůj názor Barbra.

Wade Robson a James Safechuck ve čtyřhodinovém dokumentu Leaving Neverland popsali, jaké bylo trávit dětství na Jacksonově ranči Neverland, přičemž popisují zneužívání, ke kterému ze strany zpěváka docházelo. Správci Jacksonovy pozůstalosti kvůli snímku společnost HBO zažalovali, Michaelova dcera Paris se pak měla údajně dokonce pokusit o sebevraždu.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy