Sedmnáctka má po výhře nad Severním Irskem blízko na ME

23.03.2019, 17:05
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Super . Velmi pravděpodobně Sparta Hložka v květnu nikam nepustí. Nebo si myslíte, že to může být jinak, třeba i nějaká dohoda přes Kotala, který půjde trénovat sparťanské béčko?

Baníkovci nebo kdokoliv, kdo má nějaké inside info, co je s Wojatschkem? Nevidím ho v nominacích ani mladšího dorostu Baníku? Je nějak vážně zraněný nebo co se děje? Díky za případné info.

Reagovat
SuperBanikovec

Taky by mě zajímalo co je s Wojatschkem.

Reagovat
smazaný uživatel

S těmito kluky hraje +- dva roky, po Hložkovi asi druhý nejproduktivnější hráč "02" a mladších, tak by byla určitě škoda, kdyby o šampionát přišel.. Tak budu věřit , stejně jako v to, že v červenci začne v béčku Baníku sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je zraněn.

Reagovat
SuperBanikovec

Snad ne nic vážného?

Reagovat
Kang & Kodos

Já se teda spíš divim, že hraje jenom za U17. Devatenáctka taky hraje o Euro a řekl bych, že to už je relevantnější kategorie. Ale co už. Jinak bych spíš řekl, že nepojede. To by se muselo po 30 kolech ztrácet 10 bodů na Plzeň a mít stejnej náskok na 4. místo, aby odjel. Skrz vztahy s Kotalem možná pomohl právě U17 vykopat Euro, ale turnaj asi bude bez něj. Kór když se začíná už začátkem května

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to tak vidím...Dost se divím, že ten turnaj je v takovém blbém termínu. To v červnu nebylo volno? Jinak Hložek devatenáctku určitě přeskočí a půjde k lvíčatům na kvalifikaci a jestli bude tak pokračovat ve Spartě, tak možná i do áčkové reprezentace...

Reagovat
smazaný uživatel

A neni to tak, ze chtej udrzet jednu kategorii pohromade?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já bych řekl, že ME U-17 je důležitější než to U-19, alespoň z pozice skautů, tedy sledovanější, prestižnějsí, něco jak v Americe je sledovanější hokejové mistrovství světa dvacítek než dospělých...

Hrají tam většinou nejlepší mladí dorostenci svých zemí, zatímco opravdu nadějný starší dorostenec už U-19 přeskočí, šampionátu devatenáctek se neúčastní a hraje za U-21 nebo rovnou za dospělé...Ale jen o tom tak přemýšlím z logiky věcí, sleduju tuhle věkovou kategorii po dlouhé době, tak fakt nic víc přibližného o tom nevím, jen mě zarazil ten květnový termín...Pro kluky z akademií nebo menších profi týmů je to na pohodu, kluby je uvolní, ale když máš supertalenta, který už hraje důležitou roli v áčku lokálního či globálního velkoklubu, tak je květen ten nejhorší měsíc na uvolnění vůbec a je to trochu škoda...No, co už.

Reagovat
icka

Reagovat
Stannis Baratheon

Mimochodem, postup už je 100%.

Reagovat
insane

Mládežnický reprezentace - opium český fotbalový veřejnosti

Reagovat
Andis

Líp to vystihnout nešlo Nejlepší na tom je jak si každý naivně myslí, že to má nějakou dobrou vypovídající hodnotu

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
REPLIKATOR

Kvalifikace na EURO 2028 bude naše

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

gus fring

Reagovat
fabec1222

Kotal k repre místo Šilhavého

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
icka

Reagovat
C-M@ster

Kometa valec

Reagovat
Stannis Baratheon

A hlavně - Sekačky jsou venku..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele